Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Nightwish

Zadnje sporočilo 01-18-2012 14:11 by Abronsius. 86 odgovorov.
Stran 9 od 9 (87 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 5 6 7 8 9
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-06-2009 13:52 In reply to

Re: Nightwish

Silence:

Anede! Pa se lepa je. App Letos so bili u Tminu na Metal campu (morem mau pobarati kuk je bilo), s tanovo pevko, sevede. Smile

A ni tisto Reggae Camp? DSmile
  • 07-06-2009 14:01 In reply to

• FerdoX
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 06-22-2007
    • Ferdonija
    • Objav 1.889

Nightwish so baje res kul. 2 Thumbs!  Moj mulc s klapo (tut bendom)  je čist nor na njih. Tudi oni so žalovali za prejšno pevko. So pa kot vem najtvišovci probaval s kupom pevk pa jim nekak ne znese.

• 07-06-2009 14:03 In reply to

• FerdoX
    • Top 25 Contributor
    • Ferdonija
    • Objav 1.889

Navadni Nimda:

Silence:

Anede! Pa se lepa je. App Letos so bili u Tminu na Metal campu (morem mau pobarati kuk je bilo), s tanovo pevko, sevede. Smile

A ni tisto Reggae Camp? DSmile

Metal camp in Reggea camp ni eno in isto. Oboje pa je na približno isti lokaciji. Mi je kolega pravil, da imajo domačini neprimerno rajši metalce, saj so jim spraznili vse zaloge piva in ostale pijače in so pravi veseljaki. Reagge scena pa sam pohajo. Čist mim.

• 07-06-2009 14:21 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.394

Reggea in Metal camp se dogaja na isti lokaciji - pri Sotočju.  Tmin pa u casu metalcev postane crn (ga preplavi folk oblecen u crno) in nobenih izgredov ni. Ferdo, tud na metal campu se pusi. na veliko.DSmile  Glih tolk, ce ti bojo mulci kej drugace razlagali. HaE Res, no!

Mi smo se ponavadi presvercali notr. Tko, z dvema zapestnicama nas je slo 10 naenkrat notr. HaE Ce ne bi slo, bi pa najdli drugo pot - heh, za domacine ni ovir. Sej zdej bi placala vstopnino, samo takrat smo bili pa se studentje.Smile

Sploh pa niti metal niti reggae camp ni vec isto kot je bilo par let nazaj. Ena velka mnozicna beda je vse skupi! Tko je in nič drugač! Mulci, ki se ga pridejo na mrtvo odbiti, ful prevec folka, ki nima kje sotora psotaviti... en bruh no.Srs

• 07-06-2009 14:56 In reply to

• FerdoX
    • Top 25 Contributor
    • Ferdonija
    • Objav 1.889

KVA???????

Na Metal Campu se tut puši??????? Angry Angry Angry Angry

Tamau bo fasu.HaE

Hecam se Clwn . Ja itak da povsod vlečejo. Samo Reggea scena je bl na to usekana. Metal je tko... vse živo.

Zgleda pa Silence, da tebi tudi emšo raste. Sej tut takrat ko ste vi hodil so se ga šli tja na mrtvo prbijat. Samo zdej mal drugač gledamo na to a ne?Anedepajade?

• 07-06-2009 15:16 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.394

ROTL! ROTL! ROTL!

Jest se ga nisem sla na mrtvo odbti. Tko je in nič drugač! Bila je vedno taka lustna mini scena, zdej je pa skori tko, kot da po lastnem dreku hodijo. DSmile Nazadnje ko sem bila, smo se pol umaknili na en privat tminski koticek (se zmeri u mejah campa).  3/4 unga sploh ni bil raggea (visek takrat je bil sin od Marleyja), pol so postavli neke house odre in kaj ti jaz vem kaj se vse. Tko da je bilo pomojem vec folka na rznih pilulah, kot na travi. Tko je in nič drugač! Mi smo se pa tacajt fletno gostili s friko (App) in se sploh imeli fajn. Sotocje mene ne vidi vec kadar bo festival tam.Srs

EMSO ja, ta frdaman stevc mi ful vztrajno nabija leta. Ma ne no Matr, spet bom imela RD, pa bemo no, sej sem ga komi imela.HaE Srs

Mulc nej se pa izzivi zdej ko je cajt za to (sevede samo, ce je na splosno priden), pol se bo pa sam od sebe zresnu. 2 Thumbs! Tko je in nič drugač! Belive me. Been there, done that.Smile

Lej kako guzvo so imeli u Talinnu ta vikend - pevski in plesni festival:

http://www.youtube.com/watch?v=kHjBmbsSN-4

• 01-18-2012 14:11 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-04-2007
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Da mal obudimo temo. Nightwish pridejo v Ljubljano in sicer 8. maja letos. Verjetno jih grem pogledat, mal obujat spomine na tist magičen koncert v Križankah leta 2005, čeprav so z Annete pomoje izgubili precejšen del te magije. Vidi se, da se je Tuomas moral prilagoditi novi pevki in spremeniti določene zadeve. Da ne bom narobe razumljen, nova glasba po odhodu Tarje je povsem poslušljiva, Annete ima super pop vokal, nadpovprečno dober, velik problem pa so stare skladbe, ki z novo pevko izgubijo vso čarobnost in zvenijo, vsaj za moje pojme, čist zgrešeno, brez tiste magičnosti, ki jo je v Nightwish pripeljala Tarja. Lep primer je zame eden najboljših komadov od NW "The Siren". Čeprav bi ga zelo rad spet slišal pa bi po eni strani raje videl da ga ne igrajo več. Za primerjavo imate spodaj dva koncertna posnetka iz istega prizorišča samo 3 leta narazen, tok da veste kaj pričakovati in da ne bo kakšnega prevelikega razočaranja. Vseeno mislim, da so vredni ogleda... Tuomas še vedno piše super glasbo in fantje so odličen bend, ki vedno naredijo super koncert. Še prej pa seveda počekirajte vokalno čarobnost Tarje na nedeljskem koncertu v kinu Šiška - http://www.eventim.si/si/vstopnice/tarja-turunen-ljubljana-kino-siska-305714/performance.html

The Siren z Annete

The Siren s Tarjo

.n

Stran 9 od 9 (87 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 5 6 7 8 9
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.