Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Zoki po Titovih stopinjah

Zadnje sporočilo 05-15-2008 7:57 by Navadni Nimda. 9 odgovorov.
Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 05-12-2008 20:32

Zoki po Titovih stopinjah

Kar se javnega šlatanja tiče. HaE

Ftanetu fo fe pa kar fline tedile...

Zdaj pa še Zoki na poti svojega slavnega vzornika:

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 05-12-2008 20:41 In reply to

Re: Zoki po Titovih stopinjah

Zdaj pa še Zoki na poti svojega slavnega vzornika:

Slika je skenirana iz današnjega Žurnala, prikazuje pa razposajenega Zokija ob "žici". Očitno je lavfal z rokami, namesto z nogami. VryE

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
  • 05-12-2008 20:57 In reply to

Sej, če ne grabijo za žensko meso, pa svoje prste stegujejo po tujih denarn'cah.Censored

• 05-12-2008 21:07 In reply to

Navadni Nimda:

Sej, če ne grabijo za žensko meso, pa svoje prste stegujejo po tujih denarn'cah.Censored

Eeek! A misliš, da jo Zoki grabi za denarnco?  Tudi to je možno. Dno Mogoče sem se res zmotu. Tko je in nič drugač!

• 05-12-2008 21:15 In reply to

Ni treba tko detaljno tega razumeti. On sicer grabi za denarnico, ampak tako, da čofota po proračunski skledi. Konec koncev, saj je to največja denarnica, ane?! ROTL! Srs

• 05-14-2008 20:47 In reply to

sve je to u žaru borbe - drugarice moraju dati svoj doprinos narodnoj revoluciji....ROFLMAO!

omakla mu se ruka Histerija

očitno ni nobena mela nič proti..

ko sem pred leti po nesreči (!) lopnil kelnarco z dlanjo po riti,sem šel s plavmu učam dam (knockout v prvi rundi)...

sam ta zadnja se ji pa še danes trese VryE

Hec mora bit !
    Življenje je škodljivo - vodi v smrt..
  • 05-14-2008 20:48 In reply to

Ahahaha! Ahahaha!

• 05-15-2008 7:23 In reply to

Slowhand:

ko sem pred leti po nesreči (!) lopnil kelnarco z dlanjo po riti,sem šel s plavmu učam dam (knockout v prvi rundi)...

Nekak je pač morala ukrepat, ane, da ne bi izpadla kot lahka deklica.  Wink

• 05-15-2008 7:33 In reply to

hopcefizelj:

Slowhand:

Nekak je pač morala ukrepat, ane, da ne bi izpadla kot lahka deklica.  Wink

120kg je zate lahko ?

pa še ponesreč je blo....

Hec mora bit !
    Življenje je škodljivo - vodi v smrt..
  • 05-15-2008 7:57 In reply to

Seveda je bilo po nesreči, pri 120 kg je že umetnost faliti. Anedepajade?  VryE

Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.