Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Globalno segrevanje

Zadnje sporočilo 04-12-2012 17:07 by matt. 579 odgovorov.
Stran 49 od 58 (580 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 47 48 49 50 51 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 01-03-2012 18:56 In reply to

• Jerry
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-20-2007
    • Out of Space!
    • Objav 3.397

Re: Globalno segrevanje

Ivan Kramberger:

In vseeno verjamem v tehnokracijo, ki bo sposobna rešiti tudi probleme z resorsi (čeprav jih je zaenkrat tudi dovolj, zato so relativno poceni).
    Tudi prostora za odlagališča je še dovolj, trust me !!!

Tako ja, gremo prvo res use izkoristit in usrat, pol bomo pa študeral naprejPloskanje

SpaceInvader!
  • 02-02-2012 19:14 In reply to

Ravnokar po TV gledam posledice globalnega segrevanja.

V Bologni je zaprto letališče zaradi še neznane, do zdaj nevidene in še neidentificirane bele snovi, ki se je pojavila z neba.

Barcelona je prav tako čisto bela.

Na Poljskem je celo minister nagovoril ljudi, da se je gibanje zračnih molekul na prostem neverjetno polenilo in upočasnilo.

Rusom se čudno zdi, kam gre toliko plina v Evropi.

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 02-02-2012 20:01 In reply to

Tole se po mojem zemlja tolk segrela, da se bela pena dela.Tko je in nič drugač!

• 02-02-2012 20:15 In reply to

Navadni Nimda:

Tole se po mojem zemlja tolk segrela, da se bela pena dela.Tko je in nič drugač!

Res se nekam blazno segreva, tako da ljudje ponekod na veliko umirajo od mraza. Le kako bo to razložila Lampa Kajfež -  Bognedaj? Eeek! Dno

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 02-02-2012 20:24 In reply to

hopcefizelj:

Navadni Nimda:

Res se nekam blazno segreva, tako da ljudje ponekod na veliko umirajo od mraza. Le kako bo to razložila Lampa Kajfež -  Bognedaj? Eeek! Dno

Vemo kako bo ukrepala, in sicer v dveh točkah:

1.) Lupetala bo o trajnostnem razvoju, o sociali in o CO2, ki da je po njeno vzrok "podivjanega" globalnega segrevanja.
    2.) Nato bo sforsirala višje davke na vse kar leze in gre, ter tudi na tisto, kar niti ne leze, niti ne gre.Tko je in nič drugač!

• 02-02-2012 22:05 In reply to

• matt
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 08-29-2011
    • Objav 1.199

ja, matr .. mi smo mel dons polarne razmere ... zjutrej je blo minus pet
  • 02-02-2012 22:28 In reply to

• Petite
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 08-12-2011
    • Objav 292

matt:
    ja, matr .. mi smo mel dons polarne razmere ... zjutrej je blo minus pet

Matt, spregledala sem, kje brloguješ?  VB?

Moram malo poklicat na Irsko, Derry, kako je z vremenom... tam imam pa jaz žlahto, hehe.  Razigran veseljak

• 02-06-2012 12:03 In reply to

Jebemti, kako je mraz zadnje čase. Kje je zdaj tisto strašno globalno segrevanje, za kterega bomo plačevali davke ?
    Pizda, če že plačujemo nekaj, hočemo od tega vsaj nekaj imeti !!!

Ampak ne, karbonajzarji imajo tudi na to rešitev:
    Citiram iz siola:
    "Prav mogoče je, da bomo kmalu dobili nove rekorde. Vremenski ekstremi se bodo namreč v prihodnosti še stopnjevali. Podnebne spremembe bodo vse pogosteje vodile v ekstremne vremenske razmere. Zime bodo vse hladnejše, poletja pa vse toplejša. Znanstveniki z nemškega inštituta Alfred Wegener za polarne in morske raziskave ter združenja Helmholtz so v svoji raziskavi že ugotovili, da so mrzle evropske zime z obilico snega povezane s topljenjem morskega ledu na Arktiki. Tanjšanje morskega ledu poleti spremeni zračne pritiske v ozračju nad Arktiko, kar pa vpliva na zimsko vreme v Evropi, izhaja iz študije omenjenega inštituta."

Bla bla bla, se pravi, hočejo povedati, da je že tako toplo, da je zaradi tega že kar mraz.
    Fakin šit, folk ne bo več dolgo kupoval te izmišljene zgodbice o globalnem segrevanju.
    Kupna moč pada, davki na CO2, zraven pa še vsako leto višji računi za ogravanje. Pa kdo tle koga za pičko vleče, kurbe karbonajzarske ????? Angry

Pejte zaslužit denar na trgu, ne pa tlele enih iz zraka povlečenih teorij prodajat, pa folku razlagat, da je ogrožen in naj dajo denar.

• 02-06-2012 12:38 In reply to

Komunajzarji kot komunajzarji. Oni bi, da ti služiš, oni bi pa lagodno živeli in črpali nektar, zraven pa lupetali o sociali. Klasika.AuP

• 02-16-2012 13:45 In reply to

Kwa je zdej, global warming fani ? A vas kej zebe ? Mene tudi, barabe lažnive izkoriščevalske.

A mi lahko nekdo iz povprečnih januarskih temperatur slovenskih krajev v zadnjih 50 letih (http://www.arso.gov.si/o%20agenciji/novice/#N9183) pove, kje je tu kakšno segrevanje oziroma naraščanje temperature ?

Januar 2012 pa najbolj mrzel mesec v zadnjih 50 letih. Na na na, na na na! Razkrinkali smo vas, global warming fani, kot sprijene prevarante, ki iščete probleme tam, kjer jih ni.

Stran 49 od 58 (580 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 47 48 49 50 51 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.