Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Nažgal sem Ferrarija

Zadnje sporočilo 12-20-2008 12:34 by Mestn Pu. 4 odgovorov.
Stran 1 od 1 (5 vrstic)
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 12-17-2008 14:45

Nažgal sem Ferrarija

App Mrcina pred mano se je sicer malce upirala in se na mokrem kljub svoji nabildani konjušnici celo presenetljivo držala kot normalen avto, ker pa rdeča palačinka ni narejena za naše vegaste lokalne ceste, sva veselo opravila razdevičenje pri prvi hitrostni oviri, ker je sirotej moral ustavit in počasi lezt nanjo.. VryE 2 Thumbs!

Potem ga je dirkanje minilo..HaE

• 12-18-2008 3:25 In reply to

Re: Nažgal sem Ferrarija

a slučajno tkole ?

Hec mora bit !
    Življenje je škodljivo - vodi v smrt..
  • 12-19-2008 22:02 In reply to

Slowhand:

a slučajno tkole ?

Sam, de je tole slučajn Lamborghini in ne Ferrari..VryE VryE VryE
    Ma sm ga na "Born to be wild" način...Sej veš, de ns lokalce na podeželju en klinc briga kaka značka je na kišti, mi sam mim pademo..Anedepajade? App
  • 12-20-2008 12:00 In reply to

A to govoriš o unih hribih, kjer so potke pometene in posesane in je dovoljeno iti le v copatih? Haaa?!

• 12-20-2008 12:34 In reply to

Navadni Nimda:

A to govoriš o unih hribih, kjer so potke pometene in posesane in je dovoljeno iti le v copatih? Haaa?!

Dovoljen že. Sam v praksi se tam na črno gonijo okoli z džipi, kroskami in quadi..Tko je in nič drugač!
    Drugač pa je na podeželju zmeraj tako, da lokalci poznako svoje gase v nulo in zato padejo mim turistov kadar se jim ravno zahoče..HaE
Stran 1 od 1 (5 vrstic)
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.