Silence:Ja kwa pa pol. Mene tud, pa vseen upam, da bom mela edina take majcke dalec naokrog. Ni se za sekirat, vazn da se je najdlo majcke z lepotickami.
Ja kwa pa pol. Mene tud, pa vseen upam, da bom mela edina take majcke dalec naokrog. Ni se za sekirat, vazn da se je najdlo majcke z lepotickami.
Sej ideja ni slaba; mogoce bi si pa Žabček (torej g. Admin) upal tud jeseni, pozimi in spomladi na Pokljuko sibnt, ce mu sesijem oranzen plascek.
Zabce pa nikol ne bi smele biti domace zivali.
Zakon sta!! Me spomnita na Jakija (osel) in Medota (dogy) iz Trente.
Silence:Sej ideja ni slaba; mogoce bi si pa Žabček (torej g. Admin) upal tud jeseni, pozimi in spomladi na Pokljuko sibnt, ce mu sesijem oranzen plascek. Zabce pa nikol ne bi smele biti domace zivali.
Sem mela u mislih zabce za sajbo. Predvsem rdeceoke so popularne za zganjanje tovrstnega sporta. . Tko kot pa ti pravis, pa ja - konckoncev jest tud pajkcem, ki zalutajo k meni, pravim moje domace zivali; kamot pa zamenjajo domovanje kadar hocjo.
Dons je baje neki tecen, pa zoprn, pa zabasan dan. Nic ne vem o tem (pac klasicen ornk busy petek), verjetno ker mam tole lepotico u zepu:http://www.2000greetings.com/gecko.swf
Tale link ne dela?
Dela, samo moraš počakati da naloži