Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Kaj si bo Nimda medrugim ogledal letos poleti & jeseni!

Zadnje sporočilo 08-15-2009 9:53 by Mestn Pu. 80 odgovorov.
Stran 6 od 9 (81 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 4 5 6 7 8 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-23-2009 18:10 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.394

Re: Kaj si bo Nimda medrugim ogledal letos poleti, jeseni in pozimi!

Mestn Pu:

Nejc Zaplotnik je bil eden pionirjev teh sten in tega načina plezarije....ROTL!

Ejga, ves da je letos izsel ze sedmi ponatis Zaplotnikove Poti. 2 Thumbs! Me speak, you listen
  • 07-25-2009 23:53 In reply to

Pipanova lestev na Špik nad policami (Montaž) Eeek! 2 Thumbs!
    (~60m navpično)

Tole mora tudi enkrat "pasti". Horatio

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 07-26-2009 6:51 In reply to

Uuu Eeek!, tole bo pa treba iti enkrat pogledati.Kewl 2 Thumbs!

• 07-26-2009 10:47 In reply to

Silence:

Mestn Pu:

Nejc Zaplotnik je bil eden pionirjev teh sten in tega načina plezarije....ROTL!

Ejga, ves da je letos izsel ze sedmi ponatis Zaplotnikove Poti. 2 Thumbs! Me speak, you listen
    Nejc forever..ROTL!
    Malo sem se pozanimal in klynčeva PZS sploh ni ničesr pispevala k obnovi stolpa, ta je nedolgo nazaj bil obnovljen, zdaj bi pa radi stolp zase...Na na na, na na na!
    Še eno kretensko buzariranje lokalnih skupnosti v Alpah, torej..

Naj se že enkrat naučijo nehat razmišljat kolonialistično in

naj si sešraufajo svojega in ga postavijo kamor jim paše..!!!!

Kje lahko vidiš, da prišlek kar pride v Alpe in zahteva, da bojo v Alpah živeči nekaj zastonj delali zanj?Smile

Ti kretni mislijo, da so Alpe Afrika? HaE

• 07-26-2009 12:29 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Nejc definitivno 4ever! App 2 Thumbs!

Men so se tko zamerli, da u un muzej niti slucajno ne stopim (pa je bil to moj namen koj ko ga odprejo). Tko je in nič drugač!  Pa tudi iz PD Dovje-Mojstrana se bom izpisala oz. drug let ne placam clanarine. "Sem" jo placevala od prvega razreda osnovne sole naprej.

Sej vem, da so podgane na vsakem koraku, ma u Alpah jih pa res ne rabimo. In ja, tocno tko; svojga naj si sestavjo, Aljaževega pa pustijo kjer ga je postavil Aljež. Verjetno jim ga ni podaril za to, da bojo sluzli na njegov racun! Angry  Pa ne me basati, da ga u 21. stoletju nismo sposobni vzdrzevati,Ahahaha!  Aljaž ga je bil pa sposoben v 19. st postaviti. Zalost vse skupi, res.  Srs

Evo jim se en tag:

Filed under:
  • 07-26-2009 12:35 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Pa se to; ce smo lohka mi lastorocno & lastonozno  obnovili Bivak pod Luknjo (se zdej se zivo spomnim cist pretezkega ruzaka in pa maljon poti gor), pol lohka PZS kamot obnavlja stolp. Tko je in nič drugač! Srs 

Ful lustna hiska je ratala in guess what, kamot dobim kljuc in mam vikend u hribih (za planince je drug vhod, spodi je nase & zaklenjeno). App  Klinc, sej smo se nagarali. Srs

• 07-26-2009 18:35 In reply to

Jaz se še bom in tole prvi kos opreme, ki sem ga vbodel..Za začetek bolj za treking, kasneje mi morda rata medvedko le zvleč v goro..

Malo sem tud sam kriv, ker sem jo prve dvakrat peljal na prevelik vzpon, namesto malo gori doli..

Futura Pro 42   click this image to de se en mau poširApp

http://www.deuterusa.com/products/productDetail.php?packID=futura42  Medvedka si je omislila manjšo Futuro32.

Seveda sem si omislil še pojilo s cevko, ki mu pri Deuterju pravijo Streamer..Zraven pa nekaj Next to skin hitrosušečih cot in še par malenkosti..

• 07-26-2009 19:40 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Kewl Men je tale forum vsak dan bl vsec - kmau bo postal hribolazniski forum. Res, no! Me speak, you listen

Moj Kekec je pa dons pristopical do Ingota (Martuljski slapovi) in jo morem pohvaliti, ker tazga 3 letnega planinca se nisem vidla. App

• 07-26-2009 19:54 In reply to

Mestn Pu:

Jaz se še bom in tole prvi kos opreme, ki sem ga vbodel..Za začetek bolj za treking, kasneje mi morda rata medvedko le zvleč v goro..

Malo sem tud sam kriv, ker sem jo prve dvakrat peljal na prevelik vzpon, namesto malo gori doli..

...
       click this image to de se en mau poširApp

http://www.deuterusa.com/products/productDetail.php?packID=futura42  Medvedka si je omislila manjšo Futuro32.

Seveda sem si omislil še pojilo s cevko, ki mu pri Deuterju pravijo Streamer..Zraven pa nekaj Next to skin hitrosušečih cot in še par malenkosti..

U, benti! Tacga rukzaka jaz ne vlečem v hrib! Niti, če grem za 2 tedna! Eeek!

Tacga jaz vzamem edino na avion (pa še tam so mi ga izgubili), če na destinaciji nisem čisto stacioniran.

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 07-26-2009 20:47 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Sej ce gres za dva tedna rabis samo ene par majic, stumfov in gat vec (kar zavzame minimalno placa). Drugace je pa isto kot ce gres za dva dni.  Smile
    Men je pa glihkar ustekalo, da imam vec ruzakov kot torbic. HaE ROTL!  Sicer ma pa mala planinka tud ze 3 ruzake, tko da je na pravi poti. App

Stran 6 od 9 (81 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 4 5 6 7 8 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.