Danes sem si vzel čas in v miru, to pomeni izven avtomobila in na odličnem ozvočenju, preposlušal njen aktualni album "What Lies Beneath". Navdušen sem! Ne morem verjeti, kako zelo je Tarja napredovala glede na njen prvi samostojni album. Če se je na "My Winter Storm" še malo iskala brez Tuomasa, ki je bil avtor vseh komadov pri Nightwish, je tule po moje zasijala na polno in to tako prepričljivo, da me na trenutke naravnost osupne. Tarja dokazuje in v to sem trdno verjel odkar vem zanjo, da je mnogo več kot le stas in glas, nekaj kar pri Nightwish ni imela priložnosti pokazati. Čeprav je bil njen odhod iz NW za marsikoga šokanten, se to sedaj kaže kot odlična poteza. Tarja je stopila iz kletke in razpela svoja krila in to je čutiti tako v njenem performansu na odru kot tudi na njenem odličnem samostojnem albumu, ki ga je skomponirala in sproducirala sama, nekaj kar je bilo prej zgolj v domeni Tuomasa. Tarja končno ustvarja lastno glasbo, kjer lahko pokaže vso svojo vokalno bogastvo in ta raznolikost komadov je tisto, kar smo pogrešali na prvencu. Tarja na svojem drugem albumu te napake ni ponovila, kar še enkrat več dokazuje, da gre za odlično glasbenico, ki se uči na lastnih napakah in ki nenehno raste in napreduje. Tole je super komad, popolnoma drugačen od zgornjega in nosi naslov "In For A Kill", ki ob odlični simfonični spremljavi zveni zelo udarno in kjer Tarjin razpon glasu pride zelo do izraza. Njeni nizki toni so mi zelo fajni, ker jih ne slišiš zelo pogosto, sploh pri sopranistkah.