Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Vinko Gorenak Zunanji ministeh Ljudmila Janša Melita Jankovič
Predstavitev pred odborom za notranje zadeve Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva ministrska kombinatorika Zanimiva opozicijska kombinatorika

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Tarja Turunen (22. januarja 2012) znova v Ljubljani!

Zadnje sporočilo 01-31-2012 18:46 by Silence. 74 odgovorov.
Stran 3 od 8 (75 vrstic) < Nazaj 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-29-2010 21:38 In reply to

Re: Tarja Turunen v Ljubljani (sreda 14.10. 2009)

Evo malo poezije:

Kar v Stožicé gré,
    Na šitlisti sé
    znajdé.

(Navadni Nimda, 2010 App)

• 09-25-2011 21:22 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-04-2007
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 246

Re: Tarja Turunen v Ljubljani?

Navadni Nimda:

Em, kdaj pa pride v Ljubljano? Smile

Zaenkrat kaže, da bo najbližje v Gasometru na Dunaju in sicer 19. januarja prihodnje leto. Sicer pa se koncertni datumi nenehno dodajajo in upajmo, da se zopet oglasi v SLO, če ne bomo pač skočili v odlični Gasometer, ki je s svojo "majhnostjo" kot ustvarjen za en lep večer s Tarjo.

Nimda, da ti pošljem mal mravljincev po hrbtu.... njen glas je vsako leto bolj božanski App

• 10-22-2011 1:33 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 246

Tarja Turunen - What Lies Beneath

Danes sem si vzel čas in v miru, to pomeni izven avtomobila in na odličnem ozvočenju, preposlušal njen aktualni album "What Lies Beneath". Navdušen sem! Ne morem verjeti, kako zelo je Tarja napredovala glede na njen prvi samostojni album. Če se je na "My Winter Storm" še malo iskala brez Tuomasa, ki je bil avtor vseh komadov pri Nightwish, je tule po moje zasijala na polno in to tako prepričljivo, da me na trenutke naravnost osupne. Tarja dokazuje in v to sem trdno verjel odkar vem zanjo, da je mnogo več kot le stas in glas, nekaj kar pri Nightwish ni imela priložnosti pokazati. Čeprav je bil njen odhod iz NW za marsikoga šokanten, se to sedaj kaže kot odlična poteza. Tarja je stopila iz kletke in razpela svoja krila in to je čutiti tako v njenem performansu na odru kot tudi na njenem odličnem samostojnem albumu, ki ga je skomponirala in sproducirala sama, nekaj kar je bilo prej zgolj v domeni Tuomasa. Tarja končno ustvarja lastno glasbo, kjer lahko pokaže vso svojo vokalno bogastvo in ta raznolikost komadov je tisto, kar smo pogrešali na prvencu. Tarja na svojem drugem albumu te napake ni ponovila, kar še enkrat več dokazuje, da gre za odlično glasbenico, ki se uči na lastnih napakah in ki nenehno raste in napreduje. Tole je super komad, popolnoma drugačen od zgornjega in nosi naslov "In For A Kill", ki ob odlični simfonični spremljavi zveni zelo udarno in kjer Tarjin razpon glasu pride zelo do izraza. Njeni nizki toni so mi zelo fajni, ker jih ne slišiš zelo pogosto, sploh pri sopranistkah.

• 10-22-2011 1:41 In reply to

Re: "What Lies Beneath"

Dobra je !!!

Čeprav tale komad ni tako speven kot hardcore NW komadi. Pa tisto čupanje pa norenje na sredi komada ji ne paše.
    Ona je fatalna ženska, skrivnostna, polna notranje energije, vendar navzven umirjena.
    Res je, da je NW z odhodom Tarje zatonil v sivino. Pa tudi Tarja brez NW ni več to kar je bila.

Vseeno raje poslušam stare NW komade. Predvsem Walking in the Air mi je zakon. Čeprav ni njihov originalen.

• 11-21-2011 14:46 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 246

Tarja Turunen (22. januarja 2012) znova v Ljubljani!

Super novica!!

Tarja očitno drži svojo obljubo in se vrača v Ljubljano. Svoj zadnji album "What Lies Beneath" nam bo tako predstavila v nedeljo 22. januarja. 2012 v Katedrali (kino Šiška). Karte so že na voljo (25€) in tole zna biti hitro razprodano glede na majhnost prizorišča. Pa to sploh ni mišljeno kot pripomba... kino Šiška bo zakon za Tarjo in predvsem za njene poslušalce App. Nazadnje je bilo v Križankah preklemansko mraz, ko je s seboj pripeljala svoj "Winter Storm". Tokrat bo očitno veliko bolj prijetno, kar se temperature tiče. 2 Thumbs!

http://www.kinosiska.si/sl/dogodki/vstopnice/449/

• 11-27-2011 22:19 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 246

Re: Tarja Turunen (22. januarja 2012) znova v Ljubljani!

Stari mački, skupina "Scorpions" so za svoj zadnji album in poslovilno turnejo posneli zelo poslušljiv komad z naslovom "The Good Die Young" in zraven povabili tudi Tarjo, ki je seveda odpela z odliko. 2 Thumbs!

• 11-28-2011 8:43 In reply to

Farewell za Scorpions. 2 Thumbs!

Ampak Tarja je pa spet neverjetna - kadarkoli jo slišim, mi gredo vse kocine pokonci, to je naravnost spektakularno kaj počne z mano ta baba. Pa da ne rečem, kwa mi gre pokonci, ko jo vidim. Me speak, you listen Mogoče se bomo videli v Kinu Šiška drugo leto...Smile

• 11-28-2011 9:50 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.060

ROTL! Fajn, me boš lohka na pir pred koncertom pelu. Razigran veseljak

• 11-28-2011 10:18 In reply to

Na pir?! Haaa?! A se tep sploh sanja, kolk je od Holidaysa do Kina Šiške? HaE

• 11-28-2011 11:08 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.060

Na kolesu je vse u Močvari blizu. Razigran veseljak Tko je in nič drugač! Kje sploh je Holidays?  Dno

EDIT: Sem šla pogledat, na Slovenski. Ja Nimda, to je pa res daleč. Anedepajade? Ahahaha! Mi smo šli enkrat za NL od Dravelj peš čez Rožnik (kao, da bomo ognjemet gledal u Tivoiju - smo gledal meglo HaE), čez Prešerca do Bežigrada. Ful je bilo dober, pa še snežilo je. Kewl  Dej, sej bo kul, po poti pa še z biciklom zgaziva Mowglica u oranžni bundi.Razigran veseljak

Stran 3 od 8 (75 vrstic) < Nazaj 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.