Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

SLOVENIJA PRAZNUJE - Danes je 70 obletnica podpisa PAKTA Ribbentrop - Molotov

Zadnje sporočilo 08-27-2009 14:29 by Mestn Pu. 45 odgovorov.
Stran 1 od 5 (46 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-24-2009 9:22

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-06-2007
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

SLOVENIJA PRAZNUJE - Danes je 70 obletnica podpisa PAKTA Ribbentrop - Molotov

Dragi pionirji in pionirke, omladinci in omladinke, danes wir alles haben ferrien und praznujemo obletnico dneva, ko je v imenu našega fuhrerja semeniščnika Stalina kamerad Molotov podpisal pakt o nenapadanju mit unsere kamerad Ribbentrop, koji je ovaj to podpisal v imenu Adolfeta.

Tudi mi, jugoslovanski komuinisti, nismo srali ob strani in smo podprli omenjeni PAKT kot vdani ritolizniki semenščniške Stalinove riti, NAŠ FIDO je imel še dolgo časa po tem rjav jezik. Ob tej priliki smo iz svojih vrst tudi izključili vse izdajalske elemente kot je bila Angela Vode, ki so nasprotovali našemu zavezništvu s Hitlerjem.

Še enkrat ČEZRITKE  alles kameraden und tavarščicama na ovom prazniku vseh nas! SMRT IMPERIALIZMU! OBLAST NAM!!!

Vse napisano je zgolj moje osebno mnenje

Ni res, da so med nami ljudožerci, zadnjega smo pojedli včeraj

PEKING 2008 = BERLIN 1936
  • 08-24-2009 11:19 In reply to

Re: SLOVENIJA PRAZNUJE - Danes je 70 obletnica podpisa PAKTA Ribbentrop - Molotov

70 let je res lepa okrogla obletnica. Čestitke vsem, ki jim ta datum kaj pomeni in ki ga bodo slovesno praznovali v krogu svojih Partijskih kameradov, tako nacističnih kot komunističnih. In verjetno vseh hkrati.Srs

• 08-24-2009 11:35 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

Re: SLOVENIJA PRAZNUJE - Danes je 70 obletnica podpisa PAKTA Ribbentrop - Molotov

Letos bi lahko to prvorazredno ROTL!  obletnico svečano obeležili pri Miliju von Murgelsteinu, da ne bo vedno v Nurenbergu...

• 08-24-2009 11:46 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

Kolega Zakretene se mi je javil in povedal, da na TV POPADINA enostavno tega komentarja niso sprejeli in to po več poskusih. Na SHITOL forumu so zelo kratko in nevtralno temo po 10 minutah izbrisali. Treba je prečekirat vsake toliko, da vidimo kje bojo danes praznovali obletnico tega pakta. A se vtihotapimo na SHITOLovo žurko?VryE

• 08-24-2009 11:51 In reply to

• FerdoX
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 06-22-2007
    • Ferdonija
    • Objav 1.889

Potrč bi reku ob vsem tem : "jebenti kolk čas hitro beži..." VryE

24kur in Siol pa raj na mir pustmo. Čudni časi se obetajo. ČE boš kakšno čez brkatega stalina reku se ti lahko zgodi, da te obtožijo groženj Katarini Kresal. Si pač ni nog obrila včeraj. VryE

• 08-24-2009 11:59 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

Jup, Velika grda sestra te opazuje. Sploh na TV BRE POPADINA in SHITOL-Trobilo.

• 08-24-2009 12:06 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

U Murglama so menda naročili ogromne količine boršča, krvavic, zelja in kartofla, kot tudi celo cisterno vodke in sekta. NA ZDRAVLYOT - PROST!VryE

• 08-24-2009 12:13 In reply to

Če se bodo pa prenažrli in jim bo slabo, bodo šli pa v Švico v čakalno vrsto. Partija je vedno znala poskrbeti za svoje ljudi.HaE

• 08-24-2009 13:19 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 3.189

Navadni Nimda:

Če se bodo pa prenažrli in jim bo slabo, bodo šli pa v Švico v čakalno vrsto. Partija je vedno znala poskrbeti za svoje ljudi.HaE

DSmile Jup, avion za ranjenca tut že majoVryE

• 08-24-2009 13:23 In reply to

Pa če sem prav videl zadnjič Yelušičevo govoriti, mu pripravljajo tudi ladjo za kakovostno okrevanje v toplem mediteranu.App Srs

Stran 1 od 5 (46 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.