Navadni Nimda:No, sej ti verjamem, da imaš vrhunsko ropotijo.
Sploh ni vrhunska. Če bi stremel za tem, bi padel v klasično past snovalcev. Nekaj ali nekoga ali vse, preseči. Moj cilj je bil samo narediti sistem, ki bo izjemno lepo ponazarjal naravni zvok in pravilno ponazarjal oder, tako kot je bilo posneto, imam toliko desetletij prakse v audiu, da vem, da so uniformne in klasične zanove tu zelo omejene..
In, da bo vir zvoka digitalen in na ravni najboljših gramofonov, kar tudi je.
Niti en zvočniški driver ni koštal več od 35EU.
Vrhunsko je moje in tuje znanje, vgrajeno v vse "frizure" in seveda materijal za frizure in nenavaden skupek tehnologij..
Ta, zelo obširen skupek redkih tehnologij preprosto pomede z običajnimi audio tehnologijami, med njimi tudi z dražjimi, zlahka se kosa z dragimi eksoti, s tistimi, ki niso narejeni uniformno..Iz teh sem marsikaj pobral in naredil po svoje, a ohranil preprostost zasnove same.
Kar se tiče muzikaličnosti, oponašanja naravnega zvoka, pa je razred zase, kar se sliši čudno, saj je splošno prepričanje, da je to še vedno gramofon.Moj vir zvoka je redek ptič, ima digitalen vir in ta mit o superiornosti gramofona lepo ruši.
V zadnjih desetletjih proizvajalci prisegajo na gole tehnikalije in tehnično vrhunske performanse in je muzikaličnih sistemov zato dosti manj kot nekoč.
Mislim, da bi 50 let nazaj, če bi obstajal digitalni vir zvoka, sistem zanj gradili podobno, kot sem ga jaz.