Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Nova zhmaga domache high end kuhne

Zadnje sporočilo 10-29-2011 21:43 by Mestn Pu. 149 odgovorov.
Stran 15 od 15 (150 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 11 12 13 14 15
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 10-26-2011 10:00 In reply to

• Mowgli
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-12-2007
    • current
    • Objav 2.032

Re: Nova zhmaga domache high end kuhne

Perverzija; gledamo nekaj, kar je treba poslušati... HaE

Če redko predstavnico nežnega spola vprašamo, bo itak rekla, da gre za sliko kosovnega odpada in bi lahko tu lečo posadila  giggle

• 10-26-2011 10:48 In reply to

Navadni Nimda:

Heh, filozofsko ne štekam, kolk je uho noro narejena zadeva. Že ob moji sedanji opremi, se mi zdi precej dober zvok - pa nimam nič vrhunskega, kaj šele hi-end. To kar ti delaš je pa še nad tem, zgleda.Me speak, you listen

Ne nad tem, ampak je tehnološko toliko far out od tega, kot je zasnova enokrilnega avijona far out od zasnove dvokrilca, leti pa, seveda obojeROTL!

• 10-26-2011 10:52 In reply to

Heh, saj leti tudi bumerang, pa tudi volkswagen hrošč lahko leti dol v prepad, če smo malo razposajeni.Smile

• 10-26-2011 10:58 In reply to

Mowgli:

Perverzija; gledamo nekaj, kar je treba poslušati... HaE

Če redko predstavnico nežnega spola vprašamo, bo itak rekla, da gre za sliko kosovnega odpada in bi lahko tu lečo posadila  giggle

Ti samo reci kdaj prideš poslušat, pa bova uskladila.2 Thumbs!

Naša Šajlens vidi v Rebusih bolj "tool of retaliation" za njene turbofolk navdahnjene sosede in kar se tega tiče, bi bila razočarana, ker moj zvočniški Angkor Vat tudi pri navidez brutalnih skoraj 2KW špice, še vedno igra-nežno in melodično.  Smile

• 10-26-2011 11:04 In reply to

Navadni Nimda:

Heh, saj leti tudi bumerang, pa tudi volkswagen hrošč lahko leti dol v prepad, če smo malo razposajeni.Smile

Govora je o popolnoma kontroliranem letenju.Smile
    Recimo, da Rebus brez problema doseže warp 20 in se z njim pelješ zelooo udobno, medtem ko klasične štekerije zaradi svojih tehnoloških omejitev zmorejo tam nekje warp 3-5 in ni nujno, da se z njimi pelješ udobno. Anedepajade?

• 10-26-2011 11:17 In reply to

Heh, se mi je kar zdelo, da je tako. Ampak Warp 20? Eeek!

• 10-26-2011 11:56 In reply to

Navadni Nimda:

Heh, se mi je kar zdelo, da je tako. Ampak Warp 20? Eeek!

Saj bi napisal 30, kar bi bolj ustrezalo stanju, pa raje nisem..giggle
    Tudi od 0-200kmh v 5 sekundah in od 0-400 v petnajstih, bi kar ustrezalo.Anedepajade?

• 10-26-2011 12:06 In reply to

No, sej ti verjamem, da imaš vrhunsko ropotijo.2 Thumbs!

• 10-26-2011 17:30 In reply to

Navadni Nimda:

No, sej ti verjamem, da imaš vrhunsko ropotijo.2 Thumbs!

Sploh ni vrhunska. Če bi stremel za tem, bi padel v klasično past snovalcev. Nekaj ali nekoga ali vse, preseči. Moj cilj je bil samo narediti sistem, ki bo izjemno lepo ponazarjal naravni zvok in pravilno ponazarjal oder, tako kot je bilo posneto, imam toliko desetletij prakse v audiu, da vem, da so uniformne in klasične zanove tu zelo omejene..

In, da bo vir zvoka digitalen in na ravni najboljših gramofonov, kar tudi je. Razigran veseljak

Niti en zvočniški driver ni koštal več od 35EU.VryE
    Vrhunsko je moje in tuje znanje, vgrajeno v vse "frizure" in seveda materijal za frizure in nenavaden skupek tehnologij..

Ta, zelo obširen skupek redkih tehnologij preprosto pomede z običajnimi audio tehnologijami, med njimi tudi z dražjimi, zlahka se kosa z dragimi eksoti, s tistimi, ki niso narejeni uniformno..Iz teh sem marsikaj pobral in naredil po svoje, a ohranil preprostost zasnove same.

Kar se tiče muzikaličnosti, oponašanja naravnega zvoka, pa je razred zase, kar se sliši čudno, saj je splošno prepričanje, da je to še vedno gramofon.Moj vir zvoka je redek ptič, ima digitalen vir in ta mit o superiornosti gramofona lepo ruši.

V zadnjih desetletjih proizvajalci prisegajo na gole tehnikalije in tehnično vrhunske performanse in je muzikaličnih sistemov zato dosti manj kot nekoč. VryE

Mislim, da bi 50 let nazaj, če bi obstajal digitalni vir zvoka, sistem zanj gradili podobno, kot sem ga jaz. Dno

• 10-29-2011 21:43 In reply to

Nekatere moje pridobitve(ki sem jih preskrbel tudi njemu) tekom friziranja testirava pri prijatelju v akustično v piko urejenem studiju na teh mrcinah.

http://www.operaloudspeakers.com/c4_7/Lirica/Tebaldi.ashx

In tudi na teh..

http://en.unisonresearch.com/?p=147

http://en.unisonresearch.com/?p=109

Rebus 2 so toliko popolnoma drugače zasnovani eksoti(in vedno bojo ostali grdi račkiHaE ), da primerjave niti v sanjah ne poskušava delat, vsekakor pa jih tudi Tebaldiji zvočno ne postavijo v kot, tudi Rebusi imajo zelo velik zvok, a drugačen...

Ima pa tudi Tebaldi vgrajen malce svojevrsten dipolni princip. 4 Tweeterji na zadnji strani, wooferji na bokih.

Opera dela kar nekaj manjših modelov, ki tudi premorejo twite na zadnji stranici.

Fotr od lastnika Opera fabrike ima svojo pivovarno in njegovo pivo je nektar(3 vrste), tega bi pa žrl, tako dober je, njegovi mulci imajo vinarno..HaE

Stran 15 od 15 (150 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 11 12 13 14 15
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.