Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Nova zhmaga domache high end kuhne

Zadnje sporočilo 10-29-2011 21:43 by Mestn Pu. 149 odgovorov.
Stran 9 od 15 (150 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 7 8 9 10 11 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 05-14-2010 19:05 In reply to

Re: Nova zhmaga domache high end kuhne

Na drugi strani Burgosa je spet vetrnic k dreka.Smile

Mest je cist drug k Pamplona(tm sva bla 3 dni po nakljucju).

Zadnjc sva spala na koru v eni 600 in vec let stari cerkvi, k je bil refugio tok nabasan, gate pa sva susila v zvoniku.VryE .

• 05-14-2010 19:09 In reply to

Sam da nauš pol spet nakladal, da vas že 900 let ni bilo v cerkvi! ROTL! VryE

• 06-10-2010 16:01 In reply to

Navadni Nimda:

Sam da nauš pol spet nakladal, da vas že 900 let ni bilo v cerkvi! ROTL! VryE

Spanje v cerkvi ne steje.VryE  Sploh pa nekter tam spijo podnev, medva pa ponoc in ker je cerkv-spalnca gotska, pomen, deje ze zdavni amortizirana.Anedepajade?
  • 07-30-2010 12:50 In reply to

Z radostjo v srcu in ušesih, sporočam, da sem od uvoznika dobil nov Squeezebox music server v zameno za starega, ki je dokončno, po mnogih mukah, izdihnil.  App

Že nov je bil rahlega zdravja in je večinoma trmasto zavračal logiranje, zato je na koncu pristal v servisu.

Od tam se je vrnil malo bolj voljan za sodelovanje, vseeno pa je sčasoma spet začel postajat izbirčen glede logiranja, potem pa se je odločil, da zgornja polovica displaya porabi preveč štroma in jo je, seveda, izklopil, tako da je spodnji del napisov sumljivo spominjal na nekakšen klinopis. Eeek!

Imam grdo navado, da hardware kupujem pri prijatelju, ki prodaja tovrstno kramo, tako da v primeru, ko nekaj krepne v garancijskem roku on s tem hodi okoli uvoznikov, saj se fantje in dekleta nekako bolj poznajo in njega pač ne grejo farbat z izmišljijami, da je normalno, če krama ne dela ali po malem crkava.HaE

• 07-30-2010 13:10 In reply to

Pomembno je, da je muzika in da cela soseska lahko uživa, ako zatreba.Kewl

• 07-30-2010 13:50 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.044

Prosim lepo, nej jo svirajo zase - tko kot si jo jest. Tko je in nič drugač! Letos mi sicer ni treba narodnjakov poslušati, pa vseen, una grozljivka je še vedno frdamano sveža v spominu. Angry veryangry

Aja, ker je letos mir te nič ne vabim naokoli Mestn Gurenc - ampak sej vseen, kufe vedno lohka skuham, pa še fizikalcev za raztovarjanje mašinerije naumo rabili. Kewl

• 07-31-2010 9:17 In reply to

Silence:

Prosim lepo, nej jo svirajo zase - tko kot si jo jest. Tko je in nič drugač! Letos mi sicer ni treba narodnjakov poslušati, pa vseen, una grozljivka je še vedno frdamano sveža v spominu. Angry veryangry

Aja, ker je letos mir te nič ne vabim naokoli Mestn Gurenc - ampak sej vseen, kufe vedno lohka skuham, pa še fizikalcev za raztovarjanje mašinerije naumo rabili. Kewl

V bistvu ne bi bilo kaj dost za raztovort, ker sem vse koncipiral tako, da je zadeva majhna, samo obnaša se kot da bi bila velika.VryE
    Sosedje so pa tako in tako medvedkina žlahta, nekateri med njimi so zapiti ali zmešani stebri domače fare, ki že ob petih zjutraj rjovejo na vrtu.
    Zadnji mesec so cele dneve po svojem vrtu lovili majhnega sobnega zajca, velikega dober decimeter, ki jim je pobegnil in to z motikami in sekirami in zraven rjoveli:"A si mu odbil glavo, prim ga, itd."(ko nabijem muzko, se jih ne sliš več in dejstvo je, da jih fusion jazz, zelo iritira in spizdijo v bajto)

Zato sva jim rekla, naj zajca naženejo na naše dvorišče, kjer bo revež imel mir in da nama ne bo treba poslušat in gledat nesposobnih norcev kako rjovejo on skačejo cele dneve.  DSmile

Nato pa jih lepega dne jih zagledam plesat s sekirami pred mojimi vrati in po našem dvorišču in okoli avta in sem jih nahrulil, naj takoj zginejo dol in si grejo sami kupit prisilne montlne, če se jih že v nornhausu ne usmiljo..Mi mamo majhne otroke in bebci s sekirami že ne bojo skakali okol njih.

In zdaj so čis hepi, k majo kao namesto sovražnika, ubogega zajca, mene in rijejo po svojem vrtu kot zmešani, kadar zajček paradira pol metra od njih-na naši strani plank, oni pa ne morejo bit več "veliki lovci".  HaE

Ne vem kaj je v zajcih, da v nekaterih prebudijo lovski nagon in trmo in sovraštvo, sam fajn je, da se mi Bunny Vabbit risanka ne rola več v živo vsak dan in se mali, fletni, mikro zajec, lepo varno pase okoli bajte.VryE

• 07-31-2010 9:30 In reply to

Zaradi zeljnate solate, ki jo imajo na vrtu? :-E

• 07-31-2010 9:50 In reply to

Baje zaradi feferonov.Histerija Histerija Histerija Histerija  S tem, da je zajec vseeno prevelik, da bi šel skozi luknjo v mreži in zdrl kak feferon.VryE

Edina logična razlaga je, da je tip popoln lažniv idiot ali pa da je njegov sveti feferon obglodal polž.App

Tako, da zdaj na oni strani plank pričakujem množični lov na polže s sekirami.2 Thumbs!

• 07-31-2010 9:55 In reply to

A se ne da tega bolj inteligentno urediti, recimo da se mu kak korenje podstavi, ki je privezano na vrvico? No, ali pa feferon od Eta Kamnik, če je take sorte zajec.Smile

Stran 9 od 15 (150 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 7 8 9 10 11 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.