Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Nova mašina

Zadnje sporočilo 04-14-2010 18:14 by Mestn Pu. 53 odgovorov.
Stran 6 od 6 (54 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 2 3 4 5 6
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 04-04-2010 18:46 In reply to

Re: Nova mašina

kekez:

Aha vidim, intlov odgovor so trikratne cene. ROTL!

Se moram pohvaliti, da sem pri nabavi nove mašine kupil ATI, ki je podružnica AMD.App
  • 04-11-2010 20:04 In reply to

Navadni Nimda:

kekez:

Aha vidim, intlov odgovor so trikratne cene. ROTL!

Se moram pohvaliti, da sem pri nabavi nove mašine kupil ATI, ki je podružnica AMD.App

Js sm nazadnje vzel NVidia chipset in grafo, ker se je takrat NVidia še mečkala z AMDjem in še ni kupila ATIja.VryE

In laufa.App

• 04-11-2010 20:20 In reply to

Ja, saj to je pomembno. Sedaj v teh mesecih ravno prihaja nVidia na trg z novimi modeli grafičnih kartic in bo spet dosegla, da na trgu vlada konkurenca. Cirka zadnjega tričetrt leta, je AMD hudo šišal s tehnološkimi inovacijami in posledično precej našponaval cele. Jaz sem za svojo Sapphire 5870 Vapor-X dal malo več kot 400 €.HaE

• 04-14-2010 18:14 In reply to

Navadni Nimda:

Ja, saj to je pomembno. Sedaj v teh mesecih ravno prihaja nVidia na trg z novimi modeli grafičnih kartic in bo spet dosegla, da na trgu vlada konkurenca. Cirka zadnjega tričetrt leta, je AMD hudo šišal s tehnološkimi inovacijami in posledično precej našponaval cele. Jaz sem za svojo Sapphire 5870 Vapor-X dal malo več kot 400 €.HaE

Da bi toliko dal za grafo, bi pa že morala znat seksat..App
Stran 6 od 6 (54 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 2 3 4 5 6
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.