Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Microsoft napovedal Windows Phones 7 Series

Zadnje sporočilo 01-26-2011 16:38 by hopcefizelj. 38 odgovorov.
Stran 2 od 4 (39 vrstic) < Nazaj 1 2 3 4 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 03-01-2010 18:23 In reply to

Re: Microsoft napovedal Windows Phones 7 Series

Meni windows niso všeč (točno to velja tudi v tem primeru), ker želijo biti bolj pametni od uporabnika (čeprav niso) VryE .

Če pritisneš oni X v desnem zgornjem kotu, ma da aplikacija crkne! Angry
    Pri windows mobile namreč ne, ampak samo izgine iz zaslona in živi skrita dalje svoje življenje.

Tale primerov "pametnosti" pa je še več kot nešteto. Na na na, na na na!

npr. kar poizkusi nastaviti mrežni MTU. Ok ti bo uspelo s hekanjem registrija, kjer je defaultna vrednost (vsaj do XP verzije skrajno neoptimalna). Če pa želiš da je tole bolj dinamično nastavljivo, pa sploh ne gre.

Pa saj ni, da bi dalje pisal, ker bo placa na tem forumu zmankal. VryE

Linux assumes you know exactly what you are doing.
  • 03-01-2010 18:32 In reply to

• BOBI
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-18-2007
    • FORT BONES
    • Objav 2.344

Taki in podobni problemi, kot jih je imel Kekez bodo preteklost.

http://24ur.com/novice/it/moznost-izklopa-interneta-v-tujini-odslej-obvezna.html

Bodi srečen da ti niso zaračunali 46 kilo€ Eeek!

• 03-03-2010 11:06 In reply to

Tile (telefonski) windowsi mi bodo dejansko požrli vse živce.

Evo, napišem SMS. Ko končam, pritisnem OK in dobim opozorilo, ali to shrani pod draft pred izhodom iz programa, da ne izgubim, kar sem natipkal!?!?

Šele potem mi je uštekalo, da ne smem pritisniti OK, ampak iti v meni in izbrati SEND. Dno

Logično mar ne?

Druge zelo moteče muhe sem se že navadil.

Greš v imenik in izbereš osebo, ki jo želiš poklicati. Potem pritisneš CALL in telefon, namesto, da bi klical osebo gre v osnovni telefonski način, kjer izbiraš s številkami.
    Ne smeš pritisniti CALL, ampak moraš najprej iz menuja izbrati OPEN CONTACT in šele potem CALL. Pravi vitez

Nad tretjo zelo motečo muho sem pa obupal.

Ko te kliče oseba, ti na zaslonu namesto imena pokaže samo klicočo številko. Ime osebe pokaže samo v primeru, če se številka klicočega in tista v imeniku ujemata do zadnje pičice. Bog ne daj imeti v imeniku kakšnih prefiksov v stilu +386 ali celo #31# (skrivanje identitete). To drugače znajo tudi najcenejši modeli telefonov.

Windows mobile dejansko sucks.
    V začetku sem še imel upanje, da se bo dalo navaditi, zdaj bom pa tole skinil kolikor hitro se bo dalo.

• 03-03-2010 11:12 In reply to

ROFLMAO!

• 03-03-2010 21:08 In reply to

kekez,začni razmišljat kot bill,pa bo konec tvojih muk,winsi pa najboljši os na planetu

"Halo,Micka,maš kej cajta zvečer za en henki-penki ?"

"Sorry for the inconvenience! Your post will be send to Microsoft." VryE VryE VryE

Hec mora bit !
    Če ima dan 24 ur in če je v gajbi natanko 24 steklenic piva, to že ne more biti naključje.
  • 11-24-2010 9:32 In reply to

• BOBI
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-18-2007
    • FORT BONES
    • Objav 2.344

No pa je prišel tako hudo opevani WP 7 serije. V prispevku se lepo vidi in sliši, kaj je potrebno da je WP 7 dober in delujoč. Vse boljše elemente je potrebno kopirati od konkurence ROTL! in se pri tem hvaliti kako smo dobri. Vendar pa za dober sistem rabiš seveda tudi programe, ki pa jih do sedaj še niso uspeli drpniti ne iPhonu in tudi pri ostalih še ni bilo možno Clwn

http://www.monitor.si/novica/prvi-pogled-na-windows-phone-7/

• 11-24-2010 9:57 In reply to

Vidim, da pisanje neodvisnežev v Monitorju jemlješ za referenco.ROFLMAO! Owned!

• 11-24-2010 10:00 In reply to

BOBI:

V prispevku se lepo vidi in sliši, kaj je potrebno da je WP 7 dober in delujoč. Vse boljše elemente je potrebno kopirati od konkurence ROTL! in se pri tem hvaliti kako smo dobri.

Še vedno? VryE ROTL!
    Takoj zdaj v minuti se lahko spomnim najmanj 10 rešitev, ki jih je MS "na novo izumil" in nekatere potem tudi patentiral. Pravi vitez

Nekoč sem se nasmejal (raje zjokal), ko so objavili, da bo po novem windows ob krešu zložil memorijo na disk, da se bo dalo analizirati kreš. "Novotarijo" se je dalo videti že zdavnaj npr. v VAX/VMS v 80-ih, kjer si zraven dobil tudi uporaben manual in dober debugger (SDA - System Dump Analyzer) in si lahko analiziral sam. Tole pri winsih je pa dokaj neuporabno.

Se kdo spomni GEMa? Enega prvih uporabnih grafičnih vmesnikov. Menda je na PC izšel 1983 (pred tem za Atari).
    Windows 1.0 je potem menda izšel 1985, ampak do 3.0 (začetek 90-ih) ni bilo nič uporabnega.

• 11-24-2010 10:01 In reply to

Navadni Nimda:

Vidim, da pisanje neodvisnežev v Monitorju jemlješ za referenco.ROFLMAO! Owned!

Ti jemlješ raje mnenje odvisnežev? Clwn giggle

• 11-24-2010 10:04 In reply to

Ne, pozabil sem dati narekovaje zgoraj okoli "neodvisnežev".Ahahaha!

Stran 2 od 4 (39 vrstic) < Nazaj 1 2 3 4 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.