Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Vinko Gorenak Zunanji ministeh Ljudmila Janša Melita Jankovič
Predstavitev pred odborom za notranje zadeve Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva ministrska kombinatorika Zanimiva opozicijska kombinatorika

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Fak...

Zadnje sporočilo 08-20-2010 17:37 by Mestn Pu. 6 odgovorov.
Stran 1 od 1 (7 vrstic)
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-31-2010 15:05

Fak...

Po poročanju spletnega portala hrvaške nacionalne radiotelevizije naj bi hrvaški biatlonec Jakov Fak v prihodnje vendarle nastopal za slovensko izbrano vrsto.

http://www.delo.si/clanek/115638

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 07-31-2010 15:12 In reply to

Re: Fak...

Seveda, nacionalnost naj ne bo prepreka za sodelovanje v tej ali oni ekipi. To je tako nazadnjaško, da buhbumagi.Tko je in nič drugač!

• 07-31-2010 16:25 In reply to

Seveda se strinjam s tabo, N.N. Smile  Zadevo sem objavil bolj Zahec. Smile Igranje s priimkom in take fore. Wink

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 07-31-2010 17:13 In reply to

V tej državi je vse Zahec, tudi tisto, kar naj bi bilo Zares... AuP VryE

• 08-11-2010 11:23 In reply to

Če si tale Fak neSLO nebiatlonec nenadoma premisli in bi rad sedaj bil SLO biatlonec, bi morali postavit vprašanje"A zdaj, ko on bi, bi mi tudi, ali vseeno raje ne bi?" Smile

• 08-18-2010 21:57 In reply to

• Mowgli
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-12-2007
    • current
    • Objav 1.630

Mestn Pu:

Če si tale Fak neSLO nebiatlonec nenadoma premisli in bi rad sedaj bil SLO biatlonec, bi morali postavit vprašanje"A zdaj, ko on bi, bi mi tudi, ali vseeno raje ne bi?" Smile

O. fak, res dilema... Clwn

• 08-20-2010 17:37 In reply to

Mowgli:

Mestn Pu:

O. fak, res dilema... Clwn

JP.App Najbolje, da počakamo do pomladi, da travca dobi fedrčke in se mu zadeva odfaka spontano v kakšnem grmovju.VryE

Stran 1 od 1 (7 vrstic)
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.