Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Vinko Gorenak Zunanji ministeh Ljudmila Janša Melita Jankovič
Predstavitev pred odborom za notranje zadeve Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva ministrska kombinatorika Zanimiva opozicijska kombinatorika

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Je kdo od vas že delal v Picassi slide show podprt z glasbo?

Zadnje sporočilo 08-26-2010 12:38 by Silence. 14 odgovorov.
Stran 2 od 2 (15 vrstic) < Nazaj 1 2
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-19-2010 15:31 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.060

Re: Je kdo od vas že delal v Picassi slide show podprt z glasbo?

Mestn Pu:

Silence:

Ah ja, pol pa res ni šans, da bi ti uspelo vmes pomislt; "Tale bi bila pa za na Parkec dobra", in jo prlimati. Razigran veseljak HaE

Ravnokar sem vseh taužent in pol in firklc slik uspel ročno prenest v nov album v Picassi, potem ko sem dve uri iskal vmesnik, ki bi to naredil in ne maram več videt slik, tud če mi medvedka plača trojno.Anedepajade?
    Že prej mi je windows picture wiewer delal štalo in mi jih premetal, ko sem delal zbirke, potem sem jih dal frendu, da jih je nekaj muštral na Macu in sem jih še posebej pazljivo zložil, pa jih je Mac premetal po svoje in zraven dal neko X musko, da ne omenjam kako sem iz MP3 in FLACa pretvarjal v waw musko za slide show, ki sem jo prej komad za komadom ročno poiskal med 140GB muske in jo ročno zložil in potem so madam izbirali in kritizirali in poslušali dolge ure..
    Da ne omenjam kaj vse sem moral počet s slikam od SLO Camina, jih pošiljat po svetu, da so mi jih serverji vračali nazaj, če jih je bilo več kot 3, pisat ljubka pisemca frendom s Camina, tistim, ki jim SLO Camino toliko šmeka, da bojo že drug let nekateri uletel sem.
    Seveda pa bi jaz imel še kako minuto za moje hobije in v takih trenutkih sem srečen, da nimam harema.DSmile Smile HaE

ROTL! Ahahaha! OK, OK, jih tud omenjali namo več.  Razigran veseljak
  • 08-20-2010 16:56 In reply to

Vem, da sem jih dolžen, sam kokr zgleda, bom prej še enkrat šel na Camino preden mi rata kaj napopat in napisat.Anedepajade? Clwn Smile

So šanse, da boma ta vikend mendrala z medvedko po etapi SLO Camina-čez LJ Barje..Smile

In tud te slikce, z SLO Camina, sm še dolžen. Srs Anedepajade?

• 08-20-2010 20:00 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.060

Sej je kul, sej po drugih delih Parkca by the way po delčkih opisuješ. Smile Kewl

• 08-26-2010 11:45 In reply to

Silence:

Sej je kul, sej po drugih delih Parkca by the way po delčkih opisuješ. Smile Kewl

Zgleda, da sem bolj "Legne pa ide" tip in hitro vsaj delno padem v tukaj in zdaj, ko se od nekje vrnem.
    Leta nazaj, ko sem slišal za Camino, sem mislil, da gre to malo po kolenih z žebranjem in sem rekel, da tok ubrisan spet nisem.

Pol me je medvedka ujela na to, da bova mesec in pol vandrala po neznanih krajih, zame pa so neznani kraji poslasitica, sploh, če sem "on your own, with no direction home, like a rolling stone"-Bob Dylan.

In na konc je moja kranjska sivka, medvedka, ki je bila na nek način bolj zapečkarica kot jaz, tok bolj padla not v vandranje, da bi samo še vandrala. Smile

• 08-26-2010 12:38 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.060

Anede kuko hitr preklopiš nazaj v vsakdan, ko se vrneš. Sicer jest nimam nikoli niti problemov se vklopiti u novo okolje. Samo če greš za en teden, dva - ni pravega odlopa, če greš za tri teden, glih nekako pozabiš na vsakdan, ampak en mesec in pol - to pa je Yamajka!! Me speak, you listen Double Yeah!

Predlagam vandranje okoli Anapurne drugo leto aprila ali pa septemebra (če si že lohka privoščita biti na off mesec dni in pol) App Kewl

Stran 2 od 2 (15 vrstic) < Nazaj 1 2
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.