Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Rdeči Križ Slovenije gradi hotele

Zadnje sporočilo 09-11-2010 15:06 by Citymamba. 9 odgovorov.
Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 09-10-2010 8:42

Rdeči Križ Slovenije gradi hotele

Tole bo sicer spet ena tipično slovenska afera, kjer so se najdli na kupu raznorazni gradbinci in kjer je večina spet nategnjena. V zgodbi spet nastopa Hilda, ki jo vsi preklinjajo in vlačijo po medijih, ampak to nas tukaj ne briga.

Bolj me zanima delovanje Rdečega Križa Slovenije, ki sodeluje v teh veselicah. Gradi namreč Hotel na Debelem Rtiču, ekskluzivni turistični lokaciji. Kaj ima Rdeč Križ tam za graditi in se iti zdraviliški turizem? Rdeči Križ Slovenije je organizacija, ki mora denar nesebično razdajati revežem, ogroženim in pomagati v naravnih nesrečah, ne pa na veliko črpati iz proračunske sklede (tudi Evropske!). Za to Rdečega Križa ne rabimo, saj imamo dosti drugih intitucionalnih črpalkarjev in slamičarjev.Angry

Evo link:
    http://www.finance.si/289021/

• 09-10-2010 12:18 In reply to

Re: Rdeči Križ Slovenije gradi hotele

Pa mi smo boljši od Švedov. Humanitarna organizacija gradi hotel za reveže. To si tudi najbogatejše države ne zmorejo omisliti. Srs Tvoja kritka je zato popolnoma mimo. App VryE

• 09-10-2010 16:17 In reply to

bolno

kako se financira RK SLO ?
    Samo preko prostovljnih prispevkov ali tudi iz proračunskih jasli ?

• 09-10-2010 17:21 In reply to

Navadni Nimda:

Tole bo sicer spet ena tipično slovenska afera, kjer so se najdli na kupu raznorazni gradbinci in kjer je večina spet nategnjena. V zgodbi spet nastopa Hilda, ki jo vsi preklinjajo in vlačijo po medijih, ampak to nas tukaj ne briga.

Bolj me zanima delovanje Rdečega Križa Slovenije, ki sodeluje v teh veselicah. Gradi namreč Hotel na Debelem Rtiču, ekskluzivni turistični lokaciji. Kaj ima Rdeč Križ tam za graditi in se iti zdraviliški turizem? Rdeči Križ Slovenije je organizacija, ki mora denar nesebično razdajati revežem, ogroženim in pomagati v naravnih nesrečah, ne pa na veliko črpati iz proračunske sklede (tudi Evropske!). Za to Rdečega Križa ne rabimo, saj imamo dosti drugih intitucionalnih črpalkarjev in slamičarjev.Angry

Evo link:

Haaa?! Rdeči križ? Mene tole vse skupaj bolj spominja na rdečo zvezdo. To je res za crknit, v kaki bebasti  džamahiriji živimo! Jojprejoj

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 09-10-2010 22:37 In reply to

Navadni Nimda:
    Kaj ima Rdeč Križ tam za graditi in se iti zdraviliški turizem?

Dajmo jim še malo penezov, da bodo lahko še goljuf (izg. "golf") igrišče zgradili. Eeek! Na na na, na na na!

• 09-10-2010 22:44 In reply to

Res sem zgrožen. Lahko bi rekli, da gre tule za prelomni dogodek. Do sedaj sem v dobrodelne namene nakazoval izključno Karitasu, ampak po temle nagravžnem razkritju, bom pa še v naprej nakazoval izključno Karitasu. Srs

• 09-10-2010 22:48 In reply to

Jaz v dobrodelne namene dam ženi, pa potem ona zafrčka. VryE

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 09-10-2010 22:55 In reply to

kekez:

Jaz v dobrodelne namene dam ženi, pa potem ona zafrčka. VryE

2 Thumbs! Potem si pa sploh dobrodelnik.  App

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 09-11-2010 10:13 In reply to

Navadni Nimda:

Evo link:

Kar je tradicionalna ekonomska bedarija, sicer pa se ve, kdo bo zaslužil in kdo kaj imel od tega.

Za ta denar bi par 100 000invalidov in revežev poslali počitnikovat v Centre obšolskih dejavnosti, toplice, na kmečke turizme in ko bi sešteli koliko dni bi vsi ti počitnikovali, bi ugotovili, da nekaj 100X več, kot pa se bo počitniških dni nabralo v tem hotelu. 

Ki ga bo seveda potrebno vzdrževat, kar pomeni še toliko 10 000 dni počitnikovanja manj, v počitniških zmogljivostih, ki so na voljo na trgu.

Nezenemarljiv je vpliv na vse omenjene počitniške zmogljivosti, saj bi jih tako počitnikovanje rešilo propada, jih ekonomsko spodbudilo in obnovilo.

Tako to delajo v EU, v SLORomuniji pa pač ne. 

• 09-11-2010 15:06 In reply to

Navadni Nimda:

Res sem zgrožen. Lahko bi rekli, da gre tule za prelomni dogodek. Do sedaj sem v dobrodelne namene nakazoval izključno Karitasu, ampak po temle nagravžnem razkritju, bom pa še v naprej nakazoval izključno Karitasu. Srs

Jaz RK že dolgo ne dam nič. Dam Karitasu, ali pa kar direkt ljudem. Če vem, da so res potrebni pomoči oz. da ni natega.
Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.