Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Freddie Mercury

Zadnje sporočilo 02-14-2012 14:47 by Abronsius. 12 odgovorov.
Stran 2 od 2 (13 vrstic) < Nazaj 1 2
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 12-22-2010 15:05 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-04-2007
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Re: Freddie Mercury

Namesto unga nadležnega božičnega zvončklanja... komad iz leta 1973 z naslovom "Jesus".

• 10-27-2011 14:30 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

"Good Old Fashioned Lover Boy" v živo. Tale komad lepo pokaže Freddijevo igrivost in originalnost. Noro dober komad, kej tazga danes ne slišiš več.

• 02-14-2012 14:47 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Ni me sram priznati, da sem imel solze v očeh, ko sem tole slišal prvič. Pesem z zadnjega albuma "Made In Heaven", ki so ga Queeni izdali 4 leta po Freddijevi smrti. Gre za zadnji zabeležen Freddijev vokal. Pred kratkim sem gledal odličen dokumentarec "Days Of Our Lives", kjer je Brian razlagal ozadje te pesmi in kako je Freddie z neznosnimi mukami in bolečinami snemal do zadnjih dni. Freddie praktično ni mogel več stati na nogah in je sloneč na mešalni mizi posnel zadnje vokale. Tale komad je odpel do polovice in nato so bile bolečine prehude, zato se je umaknil in dejal, da jo bo dokončal kasneje. Žal se to ni zgodilo in do konca je moral odpeti Brian, ki je komad dokončal šele nekaj let kasneje ob izidu albuma. Povsem na koncu komada se sliši, kako se čas zavrti nazaj in povsem na koncu tik pred dojenčkovim jokom se sliši Freddiejev prvi posnet komad iz leta 1973 z naslovom "Going Back", takrat še pod psevdonimom Larry Lurex.

Evo, posnetek komada "Going Back"

Priporočam ogled dokumentarca "Days Of Our Lives" - tole je zadnji del, kjer Brian in Roger opisujeta zadnje trenutke s Freddijem. Pokaže tudi nekaj izjemno redkih in nikoli videnih posnetkov Freddija med snemanjem zadnjega spota za pesem "This Are The Days Of Our Lives", kjer se ne moreš načuditi, kako izjemen perfekcionist in borec je Freddie ostal do zadnjega diha. Zelo čustveno in izjemno lepo prikazano. Freddie je bil velik borec, ki se ni vdal v usodo, ampak je kljub hudi bolezni ustvarjal do konca. Legenda v vseh pogledih!

Stran 2 od 2 (13 vrstic) < Nazaj 1 2
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.