Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

BMW vs Baleno

Zadnje sporočilo 02-09-2012 16:52 by Mestn Pu. 17 odgovorov.
Stran 2 od 2 (18 vrstic) < Nazaj 1 2
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 02-02-2012 11:15 In reply to

Re: BMW vs Baleno

Ko pa sem že ravno šraufal, sem uredil še eno izboljšavo VryE

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 02-02-2012 11:27 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.394

Smile Smile Smile Balenček. Jojmene...

• 02-02-2012 11:54 In reply to

kekez:

Bemo te nove moderne avte Srs

Ravnokar sem preveril par malenkosti pred jutrošnjim potovanjem. Odprem mašino ..., moderni avti imajo čez mašine kao(Pa nič, če ne verjameš) lične plastične pokrove ...

Kaj pa neka čudne slamice štrlijo izpod pokrova? Eeek!

Takoj se mi je nekam sumljivo zdelo in zdaj ponoči z baterijo pri -7 stopinjah ajd po orodje in razšraufat zadevo... Odstranim pokrov in spodaj ... en fejst nagraužen mišji gnezd Bljak! Bljak!

Porka motorka! Včasih so bile te mašine lepo kovinske, brez pokrovov ... in pa pokvarljive, da se jih je kontroliralo vsake dva tedna in ne tako kot zdaj 1x na leto Pravi vitez.

Pa kdaj so imele prasice cajt tole spraviti vkup, saj se vsak dan vozim? Angry Eeek! Dno

Glede na to, da je dizel, vsaj nima pretirano veliko kablov. Pri prejšnjem avtu so mi enkrat skoraj požrle kable od svečk Kje pa! Fuj gulazn! Vse pogiftat!Black eye Bljak! Bljak!

Jao, tole me pa spominja na katastrofo 22. Panzer divizije, ki je bila del Armadne skupine "B", v času nenadne ruske protiofenzive 19.2.1942, ko se ni mogla premakniti proti napadalcem, saj so jim miši poglodale električne kable! Srs
  • 02-07-2012 14:56 In reply to

Navadni Nimda:

Ufala, kakšna dobra zgodba.ROTL! A uni na TehnoUnionu so pa res taki loleki? Smile

Tehnounion je že leta nazaj pokradel nek murgelski tajkunčić.Smile  Res so bili loleki, brat je delal tam.
    520 avtomatika smo imeli doma in nisem opazil, da bi v nečem bil boljši od Mondea in kar je imel de luxe elektronike več od Mondea, je pridno crkavala, plus, v snegu je bolj laufal Mondeo, 520 pa je krasil dvorišče.VryE

• 02-07-2012 15:05 In reply to

A glede prihvatizacije Tehnojuniona govoriš o Jermanu "Izpahnilo se mi je kot Göringu" Rigatelniku? Kewl VryE

• 02-07-2012 16:53 In reply to

Navadni Nimda:

A glede prihvatizacije Tehnojuniona govoriš o Jermanu "Izpahnilo se mi je kot Göringu" Rigatelniku? Kewl VryE

Njet. Tam je haral Darko Horvat, več kot očitno slamnati mož Old boysev, ki je prihvatiziral še kup drugih firm v več kot nenavadnih okoliščinah, na koncu pa z nagrabljenim preko svojih povezanih firm kupil 12% izraelske industrije združene v Iz multinacionalki in na ta način odpeljal večino kapitala iz naslova te "operacije" ven iz SLO, na začetku na Nizozemsko, firme pa večinoma potopil. Smile

Kje plujejo naše miljarde, press.

• 02-07-2012 16:57 In reply to

Vem kdo je Darko Horvat, saj me je prisilno izstisnil iz Aktiva Naložbe in Aktiva Invest.AuP

• 02-09-2012 16:52 In reply to

Navadni Nimda:

Vem kdo je Darko Horvat, saj me je prisilno izstisnil iz Aktiva Naložbe in Aktiva Invest.AuP

In to verjetno za ceno delnice, ki jo je določil Darko in ne trg ali borza?Wink

Stran 2 od 2 (18 vrstic) < Nazaj 1 2
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.