Navadni Nimda: Heh, še vedno cincam "če bi dal gojzarje na noge", if you know what I mean. A bodo nevihte popoldne? Na ARSO so namreč napovedane in zato težim tlele. Posledično so gojzarji na kuhinjski mizi, kjer se v miru luftajo na sončku...
Heh, še vedno cincam "če bi dal gojzarje na noge", if you know what I mean. A bodo nevihte popoldne? Na ARSO so namreč napovedane in zato težim tlele. Posledično so gojzarji na kuhinjski mizi, kjer se v miru luftajo na sončku...
Ej, tud zarad klasičnih popoldanskih ploh, se hodi v višave zjutraj, ne pa ob dvanajstih! Lokalne bojo ziher, zdej če bo na Trupeju se tud uscalo, pa ne vem.
LOL, na uvodnici je tole. Sej krave pa prepoznaš, se mi zdi. Tko da ne pašjo v kategorijo ježev in svizcev.
Glede na to, da ste me zadnjič obsodili, češ da ne ločim medveda od ježa, sem jih dal v skupno škatlo. Naj bodo zverinice na enem mestu!
Opomba: nimam balkona, ker sem podaljšu dnevno sobo. Kje naj torej luftam gozjarje tako, da bodo na soncu?
V mikrovalovki.
Za pregled padavin vnaprej imaš to stran Klikneš Slovenijo z okolico in za danes popoldan imaš same padavine.
A niso mikrovalovke za mačke in dojenčke sušit?
Jasno, thunderstormi bodo in nalivi.
Navadni Nimda: Glede na to, da ste me zadnjič obsodili, češ da ne ločim medveda od ježa, sem jih dal v skupno škatlo. Naj bodo zverinice na enem mestu! Opomba: nimam balkona, ker sem podaljšu dnevno sobo. Kje naj torej luftam gozjarje tako, da bodo na soncu?
Uno je bil skori sto postov jež, ti mestno dete.
Navadni Nimda: A niso mikrovalovke za mačke in dojenčke sušit? Jasno, thunderstormi bodo in nalivi.
Kaj si se postavila pred sonce?
Nope, morem delat. Pa jest nisem črna Hrček, mam rada ŽIVE barve; oranžno, rumeno, zeleno, (rdeče nam napisala, da se me ne obtoži česa ). Tko, da če mam neki črnega na sebi, more biti pol zraven obvezno neki živahnega. Npr Life is good majčka - glej podpis, na tačrne pohodniške hlače.
Silence:Jap, z biki se pa ni za zayebavat, posebi ne z mladimi. Čeprav mi ni jasno kaj je una kokoš (s psom) izvajala, da je krave tolk znervirala, da so jo napadle.
Jap, z biki se pa ni za zayebavat, posebi ne z mladimi.
Čeprav mi ni jasno kaj je una kokoš (s psom) izvajala, da je krave tolk znervirala, da so jo napadle.