Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Krave napadle planinko

Zadnje sporočilo 07-27-2011 12:40 by Mestn Pu. 28 odgovorov.
Stran 3 od 3 (29 vrstic) < Nazaj 1 2 3
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-22-2011 11:15 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.394

Re: Krave napadle planinko

Navadni Nimda:

Heh, še vedno cincam "če bi dal gojzarje na noge", if you know what I mean.Razigran veseljak A bodo nevihte popoldne? Da vidimo Na ARSO so namreč napovedane in zato težim tlele. Posledično so gojzarji na kuhinjski mizi, kjer se v miru luftajo na sončku...Dno

Na kuhinjski mizi maš gojzarje?? OMFG! ROFLMAO! ROFLMAO! ROFLMAO!

Ej, tud zarad klasičnih popoldanskih ploh, se hodi v višave zjutraj, ne pa ob dvanajstih! Profesor Lokalne bojo ziher, zdej če bo na Trupeju se tud uscalo, pa ne vem. HaE

LOL, na uvodnici je tole. HaE Sej krave pa prepoznaš, se mi zdi. Tko da ne pašjo v kategorijo ježev in svizcev. ROTL!

• 07-22-2011 11:31 In reply to

Glede na to, da ste me zadnjič obsodili, češ da ne ločim medveda od ježa, sem jih dal v skupno škatlo. Naj bodo zverinice na enem mestu! App

Opomba: nimam balkona, ker sem podaljšu dnevno sobo. Kje naj torej luftam gozjarje tako, da bodo na soncu? Dno

• 07-22-2011 11:40 In reply to

V mikrovalovki. ROTL!

Za pregled padavin vnaprej imaš to stran  Klikneš Slovenijo z okolico in za danes popoldan imaš same padavine.

• 07-22-2011 11:43 In reply to

A niso mikrovalovke za mačke in dojenčke sušit? HaE

Jasno, thunderstormi bodo in nalivi.

• 07-22-2011 12:16 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Navadni Nimda:

Glede na to, da ste me zadnjič obsodili, češ da ne ločim medveda od ježa, sem jih dal v skupno škatlo. Naj bodo zverinice na enem mestu! App

Opomba: nimam balkona, ker sem podaljšu dnevno sobo. Kje naj torej luftam gozjarje tako, da bodo na soncu? Dno

Zakaj pa na soncu? Eeek! Na hodniku jih luftej, ane! No ja, jest jih mam izven stanovanja, na skupnem hodniku.

Uno je bil skori sto postov jež, ti mestno dete. Razigran veseljak

• 07-22-2011 12:17 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Navadni Nimda:

A niso mikrovalovke za mačke in dojenčke sušit? HaE

Jasno, thunderstormi bodo in nalivi.

Je že črno. HaE
  • 07-22-2011 12:31 In reply to

Kaj si se postavila pred sonce? giggle

• 07-22-2011 12:40 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.394

Nope, morem delat. Pa jest nisem črna Hrček, mam rada ŽIVE barve; oranžno, rumeno, zeleno, (rdeče nam napisala, da se me ne obtoži česa Clwn). Tko, da če mam neki črnega na sebi, more biti pol zraven obvezno neki živahnega. Npr Life is good majčka - glej podpis, na tačrne pohodniške hlače. App

• 07-27-2011 12:40 In reply to

Silence:

Jap, z biki se pa ni za zayebavat, posebi ne z mladimi. Smile

Čeprav mi ni jasno kaj je una kokoš (s psom) izvajala, da je krave tolk  znervirala, da so jo napadle. Srs

Dost je, da sta kak čips ali bobi palčke, karkoli slanega zobala in je stampedo, ker krave sol na daleč zavohajo in se jim odpuli.giggle
    Če gremo tele krave primerjat z unimi USA medvedi, ki so mirno merkali njivo ganje na kanadsko-USA meji, pridemo do zanimive ugotovitve, da se je krav bolj za bat kot pa medvedov..Histerija Histerija

Stran 3 od 3 (29 vrstic) < Nazaj 1 2 3
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.