Jerry:Jz bi tko al tko prepovedal vse, od A do Ž
, vera je šit, pravljica za mentalno šibke, personal opinion pač... nothing personal
Sicer pa ja, saj sem napisal, uradno Vatikan ni bil z Reich-om... so pa bili domači pristaši Hitlerju v 90% verni. Tega se pač ne da izpodbit. In ni bilo samo pri nas tako, v večini se je temu izognila v Evropi samo Anglija, ker država ni bila nikoli okupirana.
Samo da v drugih državah so te ljudi temu primerno porangirali, recimo Francozi, kle v Sloveniji pa so se in se imajo za borce za Slovenijo
Ampak to spada v drugo temo, fora je bila samo to da sm hotu povedat da če ne streljaš in samo "pomagaš" ne pomeni da ne sodeluješ oz. ne podpiraš.
V mojih očeh je NATO v vojni na Balkanu sodeloval in jo tudi podpiral.
Malo suhih dejstev, brez religijskih predznakov...
70% partizanov je bilo vernih.
Pristaši nacizma 1939-1941 so bili komunisti-stalinisti, torej neverni, plus volksdeutscherji, Hitlerjevi verniki.
Do napada na USSR so odlično medsebojno sodelovali.
Pri nas ni govora o komunistih, ker so v osnovi vsi dediči Stalinizma, kot je bil tudi Tito, torej Neostalinisti.
Vem, da ni apetitlih spoznanje, da pri nas prevladujejo neostalinisti, kar je enako nagravžen shit kot neonaciji, ampak, mi jih ne volimo, ker verjamemo, da tak gnus ne bi smel imet prihodnosti, še posebej zato, ker se nam non stop ponavlja, da zaradi njih ne pridemo nikamor in smo v njihovem vzporednem vesolju lepo ujeti v njihovo govno..