Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Uradni pričetek volilne kampanje 2011

Zadnje sporočilo 11-12-2011 11:29 by Citymamba. 58 odgovorov.
Stran 1 od 6 (59 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 11-04-2011 9:35

Uradni pričetek volilne kampanje 2011

Volitve bodo 4.12.2011, torej se je danes, 4.11.2011 pričela uradna volilna kampanja. Če kdo ne ve koga voliti, ima tule najboljši napotek:

• Jankovič - BOSS
    • Janša - RAMBO
    • Virant - ROBIN HOOD

Evo link:
    http://www.finance.si/329131/Janković-boss-Janša-Rambo-Virant-Robin-Hood

Slika je sposojena s splenega mesta Financ, tule: http://www.finance.si/329131/

• 11-04-2011 11:11 In reply to

Re: Uradni pričetek volilne kampanje 2011

Jaz še vedno cincam koga bi volil, ker nihče nima stvari, ki jih zagovarjam (minimalna država, več ekonomske svobode, nižji davki), vsi pa imajo stvari, ki jih preziram (lupetanje o sociali, skupna skleda, naci-interesi, državne firme, prisilno zdravstvo,...). Ampak eno je gotovo - prišel je cajt, da se končno znebimo Avnojskega tupoglavja, ki je res prerastlo vse meje dobrega okusa! Tko je in nič drugač!

• 11-04-2011 12:09 In reply to

Jaz kolebam med Mr. Benamo in Robinom Hoodom.App  Pri prvem bi se vse skozi zabavali. Drugi pa bi kradel bogatim in dajal ostalim. Pravzaprav bi bil še najprimernješi za finančnega ministra. Bean pa za premierja. VryE

• 11-04-2011 15:19 In reply to

Jaz bom volil SDS.

Po prihodu Viranta sem mislil voliti njegovo listo. Vendar ko sem prebral njegov program (da, tudi to sem naredil) sem ugotovil, da je premalo radikalen.

• 11-04-2011 16:28 In reply to

Svoje filozofije še ne morem spremenit, ker razen SDS, še vedno ni nobenih nemurglskih strank, preštrihanih delčkov murgelskega monolita pa zih, da ne bom nikoli volil, ker ne verjamem, da je dinamika časa enako ritenska hoja.VryE

Ko bo, končno, Murglokracija doživela usodo Krščanarjev v Italiji in se bo pojavilo še kaj strank, ki ne bodo murgelski produkti ali vazali, bom imel večjo možnost izbire, do takrat pa bom volil kot običajno, od prvih volitev naprej. Dno

Jap. Enkrat bomo prišli na začetek dejanske demokracije in nisem optimist, da ga tudi potem ne bojo svirali, vseeno pa ne bo več non stop v sedlu fanatične tekovinske zalege in ga bojo vsi pač svirali bodočim sedanjostim primerno.

• 11-06-2011 11:54 In reply to

Volitve 2011: Stanovnik podprl Jankoviča

Joj kolk smo presenečeni! Emfg Haaa?! Stanovnik je podprl Jankoviča. Hkrati mora seveda povedati, da je komunist od glave do pete in on da je proti umiku države iz gospodarstva. Ker pa ve, da Jankovič ne bo zbral ravno neke večine glasov, je že začel lupetati o koaliciji Jankoviča z Virantom. Orenk mora iti voda v grlo Partiji, ko se mora takole oklepati slamic svojega ideološkega nasprotnika, da se obrani svojega ideološkega sovražnika, Janše.

Socializem, da imamo na slovenskem in da je to tudi povedal nemškemu veleposlaniku. Mislim, tej tipi so še vedno v vojni. Ni mi jasno, kako lahko dobivajo borčevske penzije, če pa vojne še ni konec...Anedepajade? Dno

Evo link:
    http://www.finance.si/329235/Stanovnik-Potrebujemo-kriznega-managerja-ne-filozofa

Slika je last Finance, kamor pelje tudi link.

• 11-06-2011 14:20 In reply to

Re: Volitve 2011: Stanovnik podprl Jankoviča

Navadni Nimda:

Joj kolk smo presenečeni! Emfg Haaa?! Stanovnik je podprl Jankoviča. Hkrati mora seveda povedati, da je komunist od glave do pete in on da je proti umiku države iz gospodarstva. Ker pa ve, da Jankovič ne bo zbral ravno neke večine glasov, je že začel lupetati o koaliciji Jankoviča z Virantom. Orenk mora iti voda v grlo Partiji, ko se mora takole oklepati slamic svojega ideološkega nasprotnika, da se obrani svojega ideološkega sovražnika, Janše.

Socializem, da imamo na slovenskem in da je to tudi povedal nemškemu veleposlaniku. Mislim, tej tipi so še vedno v vojni. Ni mi jasno, kako lahko dobivajo borčevske penzije, če pa vojne še ni konec...Anedepajade? Dno

Evo link:
    http://www.finance.si/329235/Stanovnik-Potrebujemo-kriznega-managerja-ne-filozofa

Stanovnik je živ dokaz za znan partizanski rek:"Najboljši so padli"(živ je ostal drek)."

• 11-06-2011 15:55 In reply to

Je pa tudi slab dokaz reka, "še tako sočen drek se nekoč razkadi". AuP

• 11-06-2011 16:34 In reply to

ROTL! 2 Thumbs! VryE

• 11-06-2011 19:55 In reply to

Mestn Pu:

Navadni Nimda:

Evo link:

Stanovnik je živ dokaz za znan partizanski rek:"Najboljši so padli"(živ je ostal drek)."

dr. Edvard Kardelj. VryESicer pa, kaj ni bil Stranovnik drEKova tajnica, ali je bil samo njegov fikus? Me speak, you listen

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
Stran 1 od 6 (59 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.