Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

Nova verzija programske opreme Hyde-Park

Zadnje sporočilo 02-08-2012 18:37 by kekez. 87 odgovorov.
Stran 7 od 9 (88 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 5 6 7 8 9 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 02-25-2010 21:48 In reply to

• arc
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-22-2010
    • Objav 184

Re: Nova verzija programske opreme Hyde-Park

Navadni Nimda:

Preveri, če imaš Mozilla Firefox 3.6 ali Internet Explorer 8.  Ne delajo pa Google Chrome, Safari in Opera, ker je starejša verzija foruma. Ko utegnem, dam na popolnoma novo platformo. Hvala za razumevanje... Dno

To bo to, trenutno sem na Chromu. Ampak ni problema, bom pa šel spet na IE8. Hvala.
  • 02-25-2010 21:51 In reply to

Saj imaš lahko oba!

Jaz imam (kot razvijalec) vse kar se da na mašini, da lahko čimboljše strani naredim. Ker pa nisem avtor tega foruma, lahko samo nemočno opazujem žalosti.Smile Ko bomo šli na DotNetNuke, bodo tudi Chrome in ostali browserji podprti precej bolj. Tale Forum je iz leta 2007, od takrat se je pa že marsikaj pripetilo v razvoju (ne dam jim pa 1500 $ za novo verzijo tega foruma, pa če se na glavo postavijo HaE).

• 02-25-2010 22:02 In reply to

Navadni Nimda:

Hvala za info, bom šel še Konquerorja si naložiti, da bom kompleten.

Lynx je pa textni browser, vprašanje je, če ga sploh nadgrajujejo zadnjih 10 let.Tko je in nič drugač!

Jasno. Ampak kar prikazuje strani. Celo na formo za prijavo prideš, samo pri potrditvi izpljune omenjeno napako.
    Koliko in kdaj ga nadgrajujejo, nisem raziskoval. Ampak če sem bil že izzvan in imam lynx (in links), lahko na hitro preizkusim tudi te.

Links je bratranec lynx-a, ki že obvlada malo več (še vedno v text obliki):

links: Links is a console mode WWW browser, supporting colors, correct table
    links: rendering, background downloading, frames, Javascript, and a menu
    links: driven configuration interface.  The default is text output, but
    links: graphical output (using -g) is also supported using the Linux
    links: framebuffer console or SVGAlib.
    links:
    links: links was written by Mikulas Patocka.

(framebuffer console je grafika v konzolnem načinu - brez oken, tega zdaj ne morem preizkusiti, ker bi moral ven iz okenskega okolja, to je nekakšen na pol reboot)

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 02-25-2010 22:48 In reply to

Aha, pa te mamo. Če hočeš špilati v text-only modusu, moraš rebootati.Razigran veseljak

• 02-25-2010 23:00 In reply to

Ha, ni treba!

Ne vem, kako se nisem spomnil. Če pritisnem Ctrl-Alt-F1, gredo okna v ozadje in dobim text konzolo. Potem se lahko enostavno vrnem z Alt-F7.

(sicer links -g kljub temu še vedno ne deluje. Najbrž česa nimam prav nastavljenega, saj, kdo pa to sploh rabi )

• 02-25-2010 23:11 In reply to

No ja, roko na srce, kolk je pa razlike med Ctrl-Alt-F1 in Ctrl-Alt-Del ? Smile

• 02-07-2012 20:55 In reply to

• arc
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-22-2010
    • Objav 184

arc:
    Navadni Nimda:

Preveri, če imaš Mozilla Firefox 3.6 ali Internet Explorer 8.  Ne delajo pa Google Chrome, Safari in Opera, ker je starejša verzija foruma. Ko utegnem, dam na popolnoma novo platformo. Hvala za razumevanje... Dno

To bo to, trenutno sem na Chromu. Ampak ni problema, bom pa šel spet na IE8. Hvala.

A je kaka šansa da bi se le podprlo tudi Google Chrome?

IE8 moram zaganjat samo še zaradi Hyde Parka...

Sem enkrat že rekel: en phpBB bi se uporabil, pa bi blo zastonj in mir pri hiši...

• 02-07-2012 21:52 In reply to

To pa ne! Vsaj zdaj pozimi to odpade.

Potem strežnik ne bi bil dovolj obremenjen, kar pomeni da bi se manj grel in admina bi zeblo. Zdaj je mraz. VryE

• 02-07-2012 21:57 In reply to

arc:

arc:
    Navadni Nimda:

A je kaka šansa da bi se le podprlo tudi Google Chrome?

IE8 moram zaganjat samo še zaradi Hyde Parka...

Sem enkrat že rekel: en phpBB bi se uporabil, pa bi blo zastonj in mir pri hiši...

Ne morem tega narediti na sedanji verziji Hyde-park. Nova verzija, podpira tudi Chrome in tudi pade in smartfone. Ampak nimam zdaj cajta, da naredim to.

phpBB nudi premalo, poleg tega ne maram packati po Windows serverju s PHP in MySQL bazo (Linuxa pa ne obvladam).Dno

@KEKEZ: o kakem mrazu govoriš? Jaz imam sedaj (ura je 22:00) v celem stanovanju IZKLOPLJEN dovod tople vode v stanovanje (enocevni sistem), ker je pač prevroče.Kewl

• 02-07-2012 22:18 In reply to

No, ali nisem rekel. Zaradi ušive programske opreme je server obremenjen in tako pogreje celo stanovanje giggle

Če bi poganjal bolj optimalen softver bi te pa zeblo. Na na na, na na na! HaE

Stran 7 od 9 (88 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 5 6 7 8 9 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.