Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900 Sezona čemaža
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Kmalu na voljo
že za $100
pri AT&T (USA)
Čemaž je najbrž najbolj zdravilna rastlina

Hyde-Park.si

Osebna svoboda
Gospodarska svoboda
Pravna džava

V predsedniško tekmo tudi Mitja Gaspari

Zadnje sporočilo 08-02-2007 17:14 by Mestn Pu. 117 odgovorov.
Stran 11 od 12 (118 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 8 9 10 11 12 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-31-2007 12:04 In reply to

Re: V predsedniško tekmo tudi Mitja Gaspari

Dežurni psihoanalitiki smo preučili tvojo izjavo in prišli do zaključka, da si želiš prav vse tisto, kar sledi vključno z besedo "blišč" do konca stavka. Edina ovira ti je najbrž strah, ker se do teh stvari ne pride po pošteni poti. Premagaj ta strah in si privošči, človek. Moralo pa obesi na klin. 

Naj te popravim še glede tajnic. Najboljše so pri štiridesetih. Za njih velja, kar je povedal  Nurudin v Dervišu in smrti: Štirideset let mi je, človek je še mlad, da ima želje a prestar, da jih ostvari. Taka tajnica, ki ji biološka ura tiktaka in je vsa trda od strahu pred grozečo meno, je najboljša v vseh pogledih. Pomembno pa je, da je poročena s kakim bolje stoječim osebkom, ki ji ne ubija iluzij s trdim gospodinjskim delom, kajti to jih naredi zagrenjene. Toliko o tajnicah za danes.

Navadni Nimda:

Z napisanim se strinjam, cel sistem je pokvarjen, prekucnjen, za bruhat. S šimfanjem vodilnih kljukcev ne bomo doseglji nič - to je pač v človeški Naravi. Tudi jaz (Kewl) bi se verjetno hitro pokvaril na kakem takem položaju - blišč, milijoni Evrov iz Proračuna, nobel avti, staro vino, mlade tajnice, željne napredovanja...Geeked

• 07-31-2007 13:33 In reply to

misil da je ta tema že davno zašla...

Don't panic.
  • 07-31-2007 13:38 In reply to

Res je, kot praviš. Velikokrat se mi dogaja, da začnem razpravljat o npr. grenlandskih kitih, potem pa zadeva konča pri temi, katere barve bodo drugo leto moderne. Zgleda, da je to moja usoda ali nesreča. Kaj mi je storiti? Dno

Trillian:

misil da je ta tema že davno zašla...

• 07-31-2007 16:45 In reply to

Odkar ni več jasne partijske linije, kaj je treba misliti, sem ta pojav opazil pri vseh bivših, khm(pa naj bo, k si glih ti), levičarjih...

Naj se pesniško izrazim v stilu največjih poetov Repolucije... 

Ste kot ladje brez kompasa na večbarvnem morju življenja, potem ko je vaše Rdeče morje poniknilo v banke na Kajmanskih otokih..Anedepajade?Smile 

• 07-31-2007 16:54 In reply to

Če te mogoče zanima, sem bil v prejšnjem režimu bolj desničar, kot levičar. Levičar sem postal šele po klero-kapitalistični revoluciji.

• 07-31-2007 17:16 In reply to

Zoki, nakladaš "kot pes teče", kot pravijo! Ahahaha!

• 07-31-2007 17:23 In reply to

Mestn Pu:

Odkar ni več jasne partijske linije, kaj je treba misliti, sem ta pojav opazil pri vseh bivših, khm(pa naj bo, k si glih ti), levičarjih...

Ste kot ladje brez kompasa na večbarvnem morju življenja, potem ko je vaše Rdeče morje poniknilo v banke na Kajmanskih otokih..Anedepajade?Smile 

Kako to misliš, da "ni več jasne Partijske linije"? Huh?

Ne samo, da je jasna, ampak je tudi glasna:Srs
    http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,229566

• 07-31-2007 18:32 In reply to

Pri svoji partijski izkaznici prisežem, da je vse povedano res.

• 07-31-2007 20:15 In reply to

Navadni Nimda:

Mestn Pu:

Kako to misliš, da "ni več jasne Partijske linije"? Huh?

Ne samo, da je jasna, ampak je tudi glasna:Srs
    http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,229566

Ok, javen nastop minimaršala je en atributov parkljijske linije...Pa to vseeno ni več tisto pravo..

Ni več sesrankov parkljije, kjer so komije opeglali, da so z njih prihajali nekam tihi in zamaknjeni, lepo poštirkani in z svežo dozo bebavosti na ksihtu.....

Nič ni bolj perverznega, kot dva komija, ki blejata vsak drugače...

Blejanje mora biti vendar enoglasno...

Zadnjič sem videl celo komija, ki se je trudil razmišljat...

Jasno, da so ga moral peljat na urgenco, kapilare so mu popokale, aorta na vratu je zgledala kot gasilska cev, tako se je sirotej namatral in skoraj mu je že uspelo, ko se je zvrnil brez glasu...HaEPigSmile 

• 07-31-2007 20:31 In reply to

Sej danes Partijska direktiva zgleda tako, da ti dajo več možnih opcij, pa se odloči. Ni važno, kaj si in delaš, važno je, da ne greš h Krščanarjem. Tako razmišljajo tej falotje.

Yebeš Partijo, kjer je Partijska linija tako faking razdrevesena, da bi jo še FBI komaj najdu! ROTL! VryE

Stran 11 od 12 (118 vrstic) « Začetek ... < Nazaj 8 9 10 11 12 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.