Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Koloradski hrošč?

Zadnje sporočilo 05-22-2008 20:14 by Navadni Nimda. 12 odgovorov.
Stran 1 od 2 (13 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 05-04-2008 8:58

Koloradski hrošč?

Sovražne sile (zunanji in notranji sovražnik) so podtaknile v temo

"Tov. Goebbelitsch: novi vodja delavskega razreda?"

koloradskega hrošča.  Na sporočilo tov. mestnega Puja mi nikakor ne uspe odgovoriti. Ali ostane polje prazno , kot je sedajle, ali pa mi, ko oddam sporočilo, napiše, da ne morem poslati podvojenih sporočil (ali nekaj podobnega).

Tovariša admina torej prosim, da ukrepa proti tej sovražni dejavnosti skladno z vsemi členi javnega in tajnega uradnega lista  SFRJ. Srs

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 05-04-2008 9:54 In reply to

Re: Koloradski hrošč?

hopcefizelj:

koloradskega hrošča.  Na sporočilo tov. mestnega Puja mi nikakor ne uspe odgovoriti. Ali ostane polje prazno , kot je sedajle, ali pa mi, ko oddam sporočilo, napiše, da ne morem poslati podvojenih sporočil (ali nekaj podobnega).

Tovariša admina torej prosim, da ukrepa proti tej sovražni dejavnosti skladno z vsemi členi javnega in tajnega uradnega lista  SFRJ. Srs

tipkaj kao što govoriš,pa bo....

Hec mora bit !
    Življenje je škodljivo - vodi v smrt..
  • 05-04-2008 9:55 In reply to

pa ne klikaj na prijavi zlorabo....I am very kewl

Hec mora bit !
  • 05-04-2008 9:58 In reply to

na hiter odgovor pa še manj...

je kuj marica pred vrati...App App App

ok,zdej grem pa tri spemerske zdravamarije poplaknt....Resno, no!

Hec mora bit !
  • 05-04-2008 10:07 In reply to

Vsak lahko pove tisto, kar si misli o kakšni zadevi....

kar pa natipka pa ni nujno,da bomo objavili...VryE VryE VryE

Hec mora bit !
  • 05-04-2008 10:38 In reply to

Če pa že bomo objavili, pa ni rečeno da naumo pobrisali.VryE

• 05-04-2008 10:44 In reply to

• admin
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-17-2007
    • Objav 675

Geeked [8-|] Re: Koloradski hrošč?

hopcefizelj:

Mestni Pu je imel namesto HaE HaE HaE napisano v svojem sporočilu enega od MCE.Command ukazov za Javascript Engine, kar je sfykalo HTML flow. Kako mu je to uspelo, mi seveda ni jasno. Zato sem popucal ven govana jorgovana iz njegovega sporočila. Morebiti bo sedaj bolje - probaj in javi, če ni vse kot mora biti! Kewl
  • 05-04-2008 12:56 In reply to

admin:
    Mestni Pu je imel namesto HaE HaE HaE napisano v svojem sporočilu enega od MCE.Command ukazov za Javascript Engine, kar je sfykalo HTML flow. Kako mu je to uspelo, mi seveda ni jasno. Zato sem popucal ven govana jorgovana iz njegovega sporočila. Morebiti bo sedaj bolje - probaj in javi, če ni vse kot mora biti! Kewl

Hvala, tov. admin. Uspelo ti je počistiti nesnago, ki so jo prinesle na forum kontrarevolucionarne sile v osebi Buržujskega puja. Eeek! Srs Clwn App  

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 05-04-2008 16:31 In reply to

ma ja,drugič ko seksaš natakni kondom....posle jebanja nema kajanja...

zna pa doktor Admin dobr antibiotike uporabit 2 Thumbs! no,če bi še tega smeškota med kvikije spravu....2 Thumbs!

Hec mora bit !
  • 05-04-2008 17:22 In reply to

hopcefizelj:
    Hvala, tov. admin. Uspelo ti je počistiti nesnago, ki so jo prinesle na forum kontrarevolucionarne sile v osebi Buržujskega puja. Eeek! Srs Clwn App  
    Ja, kje so cajti, ko se je s kontrarevolucionarji pometalo kot s Suhim Cvetjem v Jeseni. Če pa niso dosti temeljito pometali, se je pa s pometači pometlo, tako kot se je z Rankovićem. Ampak tisti cajti so mimo, zato se raje zgledujmo po Kyčanu, ki je diferenciiral po terenu, ko je bilo potrebno popucati Liberalizem, ki so ga hoteli vpeljati Kavčičevi Liberalni elementi s ciljem rušitve ZKCPOZKJ in njenih temeljev, ki so potem "kao" pričeli sestopati z oblasti pred 20 leti in še kar sestopajo in sestopajo. ROTL! Pa pol spet mal na slamico črpajo, pa spet mal sestopajo. Srs

Testiramo delovanje za Slowhanda: 2 Thumbs!

Stran 1 od 2 (13 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.