Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Kulinarika by Rammstein

Zadnje sporočilo 12-15-2011 22:54 by Silence. 21 odgovorov.
Stran 1 od 3 (22 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-12-2008 13:08

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-04-2007
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Kulinarika by Rammstein

Tale prizor smo doživeli tud v Tivoliju, ko so nastopili pri nas. Naslov komada je Mein Teil, idejo pa so dobili iz razvpitega primera kanibalizma v Nemčiji. Rammsteini pač ne bi bili Rammsteini, če ne bi iz tako bizarnega dogodka naredili komad in pa "zanimiv" scenski nastop.

• 08-12-2008 14:38 In reply to

Re: Kulinarika by Rammstein

Heh, bogi sosedi.HaE Sicer pa je moje mnenje, da je edini pravi jezik za tovrstno glasbo - angleščina.Dno

• 08-12-2008 14:45 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Jaz bi pa rekel ravno obratno. Nemščina je kot ustvarjena za Rammsteine in njihovo glasbo.... zveni grobo in hladno.
  • 08-12-2008 14:49 In reply to

Kewl Dobro, morebiti imaš prav!

• 10-02-2009 13:34 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Rammsteini so tik pred izdajo novega albuma, nov singl "Pussy" se že vrti, video prav tako že dviguje prah, vsaj necenzurirana verzija DSmile. Za vsak slučaj objavljam cenzurirano verzijo, kjer so morali skorajda vsak drugi kader zamegliti. Jih že vidim na odru s telim komadom VryE

• 10-03-2009 11:54 In reply to

• Mowgli
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-12-2007
    • current
    • Objav 2.034

Izvoli (ko šta voli) necenzirirano šarf verzijo (komad pa gnil,da je kaj...).

"B stran" z naslovom Rammlied je boljša... Sicer so pa na Dunaju v Stadthalle drug mesec.

• 10-13-2009 11:00 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Evo pa smo ga dočakali... nov album "Liebe ist für alle da". Po prvem poslušanju lahko rečem, da album seka na polno... ok Pussy je zajebancija v stilu America, bomo preživeli, drugače pa odličen album in komaj čakam, da tole vidim in slišim na koncertu. Upam da tudi (znova) pri nas!

• 10-26-2009 12:45 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

Moji naj komadi trenutno... jurišna "Waidmanns Heil", Fritzlov "Wiener Blut" ter tajkunska "Mehr".

18. marca bodo v zagrebški Areni. Nekak se mi ne da prerivat z zmešanimi hrvaškimi "naciji" (v Tivoliju so vrgli v Tilla hrvaško zastavo, nakar si on z njo lepo obriše rit ROTL!), tko da si jih bom verjetno odšel pogledat na Dunaj.
  • 11-22-2011 14:50 In reply to

• Abronsius
    • Top 50 Contributor
    • Močvarnik z vrtom!
    • Objav 253

No kot rečeno zgoraj omenjenega koncerta nisem šel pogledat, letos pa jih preprosto nisem smel zamuditi in tako je pač moral pasti Zagreb in lahko rečem, da so Rammsteini razturali na polno... http://24ur.com/ekskluziv/glasba/foto-rammstein-arena-gorela-kri-in-penisi-skropili.html, čekiraj fotke in predvsem video. V fan pitu je bilo peklensko in lahko rečem, da sem se jih verjetno še zadnjič naužil do zadnjega atoma moči. Rammsteini se namreč po tej turneji skoraj zagotovo poslavljajo in odhajajo v zgodovino. Koncert je bil izjemna predstava tako kot vedno, z nekaj povsem novimi elementi in novo sceno... dva odra in pa spuščajoči se most med obema, ki je bil krivec za spektakularen prihod na oder. Igrali so vse naj komade, kar meni sicer ni bilo najbolj povšeči, a je bilo razumljivo, saj so predstavljali njihovo retrospektivo 1995-2011 ob izdaji greatest hits kompilacije z naslovom "Made In Germany". Všeč mi je bilo, da so postregli z vsemi možnimi vizualizacijami in efekti, ki so jih kdajkoli prikazali na odru, tudi "Buck Dich" sceno, zaradi katere so si v najbolj svobodni državi na svetu prislužili aretacijo in prenočitev v zaporu. In tako kot tamle v linku lahko rečem, bruhal je ogenj, kri in penisi so škropili. PREŽIVEL SEM FAN PIT RAMMSTEINOV!!! VryE

Tegale komada pa na mojo žalost niso igrali, smo ga pa zato slišali v Ljubljani pred šestimi leti, ko so enkrat in očitno tudi edinkrat gostovali pri nas. Tole je komad "Stein Um Stein"

• 11-22-2011 16:19 In reply to

A muska je sicer dobra? Huh?

Stran 1 od 3 (22 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.