Zdej k si to opiko omenu....
Ucer se furam v liftu in neki debateram o Gratelu, o tem, da mi ni jasno zakaj folk tok komplicera, da nej podpisejo tist soglasje po pa ce noce 0 uzet nej pa 0 ne uzame.
Pa je zgleda sosed vleku na usesa in me umes ustavi in mi zacne tumbat, da zakaj bi podpisal, ker on ve da prvo ni nic potem, ko pa enkrat naredijo pa zacnejo mastno zaracunavat, in je sanjal nekaj, da to k koncajo dobis pol domov racun za ne vem kok denarja (nekih 100k ex sit je omenjal, totalne BUCE skratka). Pol mi je se omenjal neki to k sm unmu pomagu z popisovanjem, zakaj itd., mi je kr slabo ratval.
Zdej tocno vem zakaj ni nihce podpisal ker to je en teh dedkov k nonstop vrti gobc po bajti in komandera in je vrjetn to razatrobu po celi bajti, verjetno tudi model ki je strgal dol moj list na katerem sem malo bol natancno obrazlozil kaj je optika (oglasna deska).
Sej pol sm ga ustavu umes in sm mu na mal lepsi nacin reku da ce nima pojma nej ne vali buc okol ker potem ljudje ki bi to meli, tega ne bojo mel ker se bojo ostali za brezveze bal podpisat soglasje, itd.
Ne mors vrjet.
In isti kreten dela tezave pri obnovi hise ces, da on ne bo dajal denarja, a blok nam razpada kle (Slovenska c., kozolc, bavarc, nad Merkatorjem) verjetno ves kako ta bajta zgleda...