Bilo je čudovito!!!
Tarja ja dobesedno prinesla svoj "Winter Storm" na oder Križank, saj je bilo mrzlo za popizdit. Kljub temu, da smo jo tri ure čakali na mrazu, se je izplačala vsaka minutka. V trenutku, ko je stopila na oder je mraz izginil, ostala je toplina v srčku in vročina v nogah ob skakanju in norenju. Na oder je prišla v čudoviti obleki in odpela par komadov, med njimi tudi "I Walk Alone"
Sledilo je preoblačenje in čas za totalen odklop benda, sploh odličnega bobnarja, ki je postregel z noro solažo in nato še odklop ostalih članov. Kitarist nam je dobesedno podajal kitaro, da smo lahko zaigrali na strune (upam, da je kdo to posnel). Tarja se je vrnila na oder in odpela skorajda cel album + par komadov od Nightwish. Presenetila me je s komadom "Tired Of Being Alone", ki mi je bil vedno zelo všečen in ki ga marsikdo ni poznal, saj ga ni na njenem albumu.
Ko smo že mislili, da je vsega prekmalu konec, se nenadoma med publiko prikradejo trije varnostniki in naredijo krogec sredi publike. Nič nam ni bilo jasno kaj se dogaja, ko nenadoma iz odra prikoraka Tarja in pride med nas s svojim bendom. Prav neverjeten prizor, ko nam ta angelski glas poje sredi Križank, mi pa stojimo okrog nje, imeli smo jo dobesedno na dotiku roke. Vse pohvale publiki, ki se je obnašala odlično, tako kot se spodobi do takšne dame in Tarja nas je nagradila z nekaj prelepo odpetimi ter odigranimi skladbami.
Tule je prihod Tarje med publiko...
in pa venček komadov... "If You Believe"
... zaključek pesmce, ki jo edine nisem poznal ter nato "Boy And A Ghost" ter "Calling Grace"
Tarja je bila odlično razpoložena, nenehno je klepetala z nami in nas tolažila, češ kok nas zebe, uboge revčke :D.
Novi posnetki še sledijo...