Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Parada ponosa

Zadnje sporočilo 07-04-2010 14:50 by Navadni Nimda. 17 odgovorov.
Stran 1 od 2 (18 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-03-2010 20:17

Parada ponosa

Mi lahko, prosim, kdo pove, na kaj so tako ponosni, da se tista procesija istospolnih po raznih mestih imenuje parada ponosa?
    "Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 07-03-2010 20:30 In reply to

Re: Parada ponosa

hopcefizelj:
    Mi lahko, prosim, kdo pove, na kaj so tako ponosni, da se tista procesija istospolnih po raznih mestih imenuje parada ponosa?

Na to, da tako nekaznovano "proslavljajo", normalnim v posmeh, svoje bolezensko stanje... HaE VryE

• 07-03-2010 20:37 In reply to

Napis na majici: "Some people are gay.  Get over it."

Moj odgovor: "Some people are still normal.  Face it." VryE

• 07-03-2010 20:49 In reply to

Glede na vso seksualno-politično propagando, s katero nas je bombardiral režim in njegovi mediji, sem bil kar malce "razočaran", ko sem v medijih prebral (Finance, MMC RTV, Delo, Dnevnik, Večer), da je prišlo vsega 200 udeležencev. Glede na ves romp in pomp bi jih pričakoval vsaj 10.000.  Dno

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
  • 07-03-2010 22:16 In reply to

• 07-03-2010 22:21 In reply to

No, je pa udeležence zato nagovoril Kantar.  On je vsaj za 3... Jojprejoj

• 07-04-2010 7:51 In reply to

Pa Janković je vsaj za dva, Katarina vsaj za 2,5, torej jih je bilo zraven še vsaj 7,5. App

• 07-04-2010 10:21 In reply to

hopcefizelj:

Pa Janković je vsaj za dva, Katarina vsaj za 2,5, torej jih je bilo zraven še vsaj 7,5. App

In če je bil nekje ob strani, za kakšnim drevesom, stebrom, ali Jankovičevim količkom skrit še "pola obroka" Murglnapoleonči, jih je bilo 8. App

• 07-04-2010 10:28 In reply to

A Murglpederći je bil tudi na veselici? Shocked clown

• 07-04-2010 10:41 In reply to

Ja, skrit je bil za tretjim Jankovičevim količkom (šteto, jasno, z leve)... ROTL!

Stran 1 od 2 (18 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.