Silence:Ah ja, pol pa res ni šans, da bi ti uspelo vmes pomislt; "Tale bi bila pa za na Parkec dobra", in jo prlimati.
Ravnokar sem vseh taužent in pol in firklc slik uspel ročno prenest v nov album v Picassi, potem ko sem dve uri iskal vmesnik, ki bi to naredil in ne maram več videt slik, tud če mi medvedka plača trojno.
Že prej mi je windows picture wiewer delal štalo in mi jih premetal, ko sem delal zbirke, potem sem jih dal frendu, da jih je nekaj muštral na Macu in sem jih še posebej pazljivo zložil, pa jih je Mac premetal po svoje in zraven dal neko X musko, da ne omenjam kako sem iz MP3 in FLACa pretvarjal v waw musko za slide show, ki sem jo prej komad za komadom ročno poiskal med 140GB muske in jo ročno zložil in potem so madam izbirali in kritizirali in poslušali dolge ure..
Da ne omenjam kaj vse sem moral počet s slikam od SLO Camina, jih pošiljat po svetu, da so mi jih serverji vračali nazaj, če jih je bilo več kot 3, pisat ljubka pisemca frendom s Camina, tistim, ki jim SLO Camino toliko šmeka, da bojo že drug let nekateri uletel sem.
Seveda pa bi jaz imel še kako minuto za moje hobije in v takih trenutkih sem srečen, da nimam harema.