Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Je kdo od vas že delal v Picassi slide show podprt z glasbo?

Zadnje sporočilo 08-26-2010 12:38 by Silence. 14 odgovorov.
Stran 1 od 2 (15 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-12-2010 11:27

Je kdo od vas že delal v Picassi slide show podprt z glasbo?

http://www.5min.com/Video/Picasa-3-A-Photo-and-Video-Editing-Freeware-80284330

Medvedka je dala ukaz, da se moram naučit narest slide show z muzko, da bo imela materijal za predavanja o Caminu.

Tako in tako imam vse slike tudi v Picassi, pa me zanima, a je zadeva res tako simpl, kot kaže tale video?Eeek!

• 08-12-2010 11:40 In reply to

• admin
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-17-2007
    • Objav 652

Re: Je kdo od vas že delal v Picassi slide show podprt z glasbo?

Link je popravljen, da se da klikniti, Picasse pa ne poznamo.Geeked
  • 08-12-2010 12:05 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.043

Men je pri Picassi vse simpl, samo tega pa res nisem še počela - ma ziher je totalno nekomplicirano, tko kot ostalo. Ti se kr loti. 2 Thumbs!

Midva sva pa rekla, da za ŠviceRaj še knjigico narediva.  Kewl

• 08-17-2010 9:30 In reply to

Silence:

Men je pri Picassi vse simpl, samo tega pa res nisem še počela - ma ziher je totalno nekomplicirano, tko kot ostalo. Ti se kr loti. 2 Thumbs!

Midva sva pa rekla, da za ŠviceRaj še knjigico narediva.  Kewl

Hvala.

Medvedka bo srečna, ker ji ne bo treba več vihtet biča nad mano.Anedepajade?

Jaz pa tudi, ker ne bom več spal na koruzi, ampak na slami.VryE

Upam, da sta pisla kake dnevnike, ker je to najboljši način za narest knjigico.2 Thumbs!

• 08-17-2010 11:11 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.043

Ne, ni dnevnikov - itak se je vse čist prehitro odvijalo. HaE Sej je še vse u glavi - samo cajt si je treba vzeti. 2 Thumbs!

A si se že lotu? Smile

• 08-18-2010 14:53 In reply to

Silence:

Ne, ni dnevnikov - itak se je vse čist prehitro odvijalo. HaE Sej je še vse u glavi - samo cajt si je treba vzeti. 2 Thumbs!

A si se že lotu? Smile

Že ene parkrat sm ji na kup vleku slike, delal special glasbene zbirke v wawu za slide show, tko de mi je že nerodn fehtat okol in bom tokrat, čim bo določila katere slike za tokrat pridejo v poštev, zadevo spacal kar sam.App
    Hvalabogu je honorar zmeraj odličen..

Ena ful vesela medvedka k skače do stropa in js jo pol jasn lahk lovim, de se ne bi potolkla.2 Thumbs!

• 08-18-2010 16:59 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.043

Hehe, kewl. Smile Samo, da nauš mislu, da maš ti ta težk deu, izbrati je najtežje. Tko je in nič drugač!

• 08-18-2010 18:45 In reply to

Silence:

Hehe, kewl. Smile Samo, da nauš mislu, da maš ti ta težk deu, izbrati je najtežje. Tko je in nič drugač!

Posebej, če je treba večkrat.Wink  In ker izbirava skupaj in je pred PCjem malo placa, se morava tiščat skupaj in plavšava.DSmile Clwn Resno, no!
  • 08-19-2010 9:48 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.043

Ah ja, pol pa res ni šans, da bi ti uspelo vmes pomislt; "Tale bi bila pa za na Parkec dobra", in jo prlimati. Razigran veseljak HaE

• 08-19-2010 15:26 In reply to

Silence:

Ah ja, pol pa res ni šans, da bi ti uspelo vmes pomislt; "Tale bi bila pa za na Parkec dobra", in jo prlimati. Razigran veseljak HaE

Ravnokar sem vseh taužent in pol in firklc slik uspel ročno prenest v nov album v Picassi, potem ko sem dve uri iskal vmesnik, ki bi to naredil in ne maram več videt slik, tud če mi medvedka plača trojno.Anedepajade?
    Že prej mi je windows picture wiewer delal štalo in mi jih premetal, ko sem delal zbirke, potem sem jih dal frendu, da jih je nekaj muštral na Macu in sem jih še posebej pazljivo zložil, pa jih je Mac premetal po svoje in zraven dal neko X musko, da ne omenjam kako sem iz MP3 in FLACa pretvarjal v waw musko za slide show, ki sem jo prej komad za komadom ročno poiskal med 140GB muske in jo ročno zložil in potem so madam izbirali in kritizirali in poslušali dolge ure..
    Da ne omenjam kaj vse sem moral počet s slikam od SLO Camina, jih pošiljat po svetu, da so mi jih serverji vračali nazaj, če jih je bilo več kot 3, pisat ljubka pisemca frendom s Camina, tistim, ki jim SLO Camino toliko šmeka, da bojo že drug let nekateri uletel sem.
    Seveda pa bi jaz imel še kako minuto za moje hobije in v takih trenutkih sem srečen, da nimam harema.DSmile Smile HaE

Stran 1 od 2 (15 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.