, da naj bi Pahor od Hrvaške vlade, točneje hrvaške obveščevalne službe, ki razpolaga s tajnimi fondi, za podpis arbitražnega sporazuma prejel denarno podkupnino. Denar naj bi Hrvati preko posebnih kanalov prejeli od CIA. To me je močno pretreslo. Nemudoma sem spisal prijavo in jo poslal na MNZ, predseniku republike, Delu, Lj.Dnevniku in Mladini. Ker gre za posredne dokaze upam, da bodo organi pregona posredovali takoj in zdaj ter spisali obtožne predloge oz. kazenske ovadbe zoper predsednika vlade Boruta Pahorja ter nekaj drugih vpletenih oseb, ki naj bi se s tem denarjem še okoristile. Denar naj bi prejele še SD, Zares in LDS. Ker gre očitno za kaznivo dejanje prejemanja podkupnin visokih državnih uradnikov, politikov ter političnih strank v škodo države Slovenije je upati, da bodo vpleteni kmalu privedeni pred preiskovalne sodnike. Kot kronski dokaz odgovornosti lahko navedem ta zapis na računalniku državjanke x (moje tete), ki mi je poslala info. Kar samo po sebi dokazuje, da gre za hudo kaznivo dejanje in še enkrat povdarjam, zelo obremenjujoče posredne dokaze za predsednika vlade in vpletene osebe. Pričakujemo lahko tudi zelo poglobljene in raziskovalne prispevke Delovih, Dnevnikovih ter Mladininih novinarjev, ki nam bodo seveda v močno podporo pri informiranju ter razkrivanju kriminalne združbe, ki naj bi bila za denar pripravljena oškodovati Slovenijo in njene državljane.
Zapis državljanke x o denarnih zneskih, ki naj bi se delili:
8 miljonov EUR Borut Pahor
4 milijone EUR SD
3 milijone ZARES
3 milijone EUR LDS
po 2 milijon EUR pa Delo, Dnevnik, Mladina ter brezplačnik DobroJutro.
Denar naj bi bil osebno vročen preko kurirjev, ki bi za to prejeli vsak po 50000 EUR. Večino denarja pa naj bi nakazali na bančne račune bank v davčnih oazah.