Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Teta mi je povedala........la

Zadnje sporočilo 08-30-2010 16:09 by Citymamba. 70 odgovorov.
Stran 1 od 8 (71 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-27-2010 20:42

Teta mi je povedala........la

, da naj bi Pahor od Hrvaške vlade, točneje hrvaške obveščevalne službe, ki razpolaga s tajnimi fondi, za podpis arbitražnega sporazuma prejel denarno podkupnino. Denar naj bi Hrvati preko posebnih kanalov prejeli od CIA. To me je močno pretreslo. Nemudoma sem spisal prijavo in jo poslal na MNZ, predseniku republike, Delu, Lj.Dnevniku in Mladini. Ker gre za posredne dokaze upam, da bodo organi pregona posredovali takoj in zdaj ter spisali obtožne predloge oz. kazenske ovadbe zoper predsednika vlade Boruta Pahorja ter nekaj drugih vpletenih oseb, ki naj bi se s tem denarjem še okoristile. Denar naj bi prejele še SD, Zares in LDS. Ker gre očitno za kaznivo dejanje prejemanja podkupnin visokih državnih uradnikov, politikov ter političnih strank v škodo države Slovenije je upati, da bodo vpleteni kmalu privedeni pred preiskovalne sodnike. Kot kronski dokaz odgovornosti lahko navedem ta zapis na računalniku državjanke x (moje tete), ki mi je poslala info. Kar samo po sebi dokazuje, da gre za hudo kaznivo dejanje in še enkrat povdarjam, zelo obremenjujoče posredne dokaze za predsednika vlade in vpletene osebe. Pričakujemo lahko tudi zelo poglobljene in raziskovalne prispevke Delovih, Dnevnikovih ter Mladininih novinarjev, ki nam bodo seveda v močno podporo pri informiranju ter razkrivanju kriminalne združbe, ki naj bi bila za denar pripravljena oškodovati Slovenijo in njene državljane.

Zapis državljanke x o denarnih zneskih, ki naj bi se delili:

8 miljonov EUR Borut Pahor
    4 milijone EUR SD
    3 milijone ZARES
    3 milijone EUR LDS
    po 2 milijon EUR pa Delo, Dnevnik, Mladina ter brezplačnik   DobroJutro.

Denar naj bi bil osebno vročen preko kurirjev, ki bi za to prejeli vsak po 50000 EUR. Večino denarja pa naj bi nakazali na bančne račune bank v davčnih oazah.

• 08-27-2010 20:49 In reply to

Re: Teta mi je povedala........la

No, jaz pa mislim, da kolegi pri CIA le niso tolk neumni, da bi tko denar frčkali.SSN

• 08-27-2010 20:52 In reply to

Če ga lahko Finci je za CIA to mačji kašelj. Srs

• 08-27-2010 21:03 In reply to

Daj raje poišči kake naslednika za Mr. J.-ja... Clwn

• 08-27-2010 21:20 In reply to

Citymamba:

Jaz sem rekel, da morajo Janši dokazati trditve. Če mu tega ne bodo znali, se bo Janša pritožil v Štrasbourgu, kjer nimajo ravno posluha za komunistične finte. Torej ni nobenega razloga za šimfanje CIA - konec koncev so naši zavezniki.Srs
  • 08-27-2010 21:29 In reply to

Navadni Nimda:

Citymamba:

Jaz sem rekel, da morajo Janši dokazati trditve. Če mu tega ne bodo znali, se bo Janša pritožil v Štrasbourgu, kjer nimajo ravno posluha za komunistične finte. Torej ni nobenega razloga za šimfanje CIA - konec koncev so naši zavezniki.Srs
    Aha! To pomeni da si tudi ti vpleten. Tvoj zadnji stavek je posredni dokaz za to. App Srs 
  • 08-27-2010 21:57 In reply to

Seveda, za Ameriko grem tudi v vojsko, ako zatreba.Kewl Srs

• 08-28-2010 9:35 In reply to

Pa tud njihovga dnarja se ne branmo. Ako zatreba. VryE

• 08-28-2010 9:43 In reply to

Točno. Pa vojaške marele tudi ne! 2 Thumbs!

• 08-28-2010 10:48 In reply to

• metamorf
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 03-06-2007
    • Ribnik Brbotalnik
    • Objav 2.880

Navadni Nimda:

Seveda, za Ameriko grem tudi v vojsko, ako zatreba.Kewl Srs

Seveda, in to izključno v Red Alertu...Tko je in nič drugač!

Vse napisano je zgolj moje osebno mnenje

Ni res, da so med nami ljudožerci, zadnjega smo pojedli včeraj

PEKING 2008 = BERLIN 1936
Stran 1 od 8 (71 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.