Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Zunanji ministeh Melita Jankovič Ljudmila Janša Nagradna igra!
Ehjavec ima
vse pothebne kahaktehistike
Zanimiva opozicijska kombinatorika Zanimiva ministrska kombinatorika Janšo se vidi, Erjavca tudi, kje so pa ostali trije?

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Rupsi se ne da

Zadnje sporočilo 08-30-2010 9:26 by Navadni Nimda. 11 odgovorov.
Stran 1 od 2 (12 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 08-29-2010 19:13

Rupsi se ne da

Dimitrij Rupel je dobil opomin pred odpovedjo delovnega razmerja zaradi kritik arbitražnega sporazuma na dveh tribunah stranke SDS in članka v Financah Zakaj bom glasoval proti arbitražnemu sporazumu, je razvidno iz opomina, ki ga je MZZ naslovilo na nekdanjega zunanjega ministra. Dejanje ministrstva Rupel ocenjuje kot neskladno z ustavo, postopek proti sebi pa vidi kot lustracijo.

http://www.finance.si/287912/Ruplu-grozi-odpoved-tudi-zaradi-%E8lanka-v-Financah/rss

Tole utegne biti še zelo zanimivo. HaE

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 08-29-2010 20:32 In reply to

Re: Rupsi se ne da

Jaz sicer ne podpiram odstavitve Rupla in njegovega letenja skozi okno, čeprav se nisem strinjal z njegovimi zadržki glede AS. Sem se pa strinjal (in to zelo) z njegovim podpisom Vilniuškega sporazuma.Tko je in nič drugač!

• 08-29-2010 20:39 In reply to

Jaz pa menim, da je skrajni čas, da gre Rupsi v penzijo. Al naj pa še 3 leta na FDV afne gunca. To možnost ima. Sigurno bo imel polno predavalnico. Polno Mete s svojimi klobuki in metlami. Srs

• 08-29-2010 21:25 In reply to

Jaz pa menim, da bo fajn, če jo bo pred penzijo še malček zagodel majčici Parkljiji, da bo malo heca. On ima dovolj debelo kožo, da jih utegne krasno spraviti ob živce.  veryangry

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 08-29-2010 21:36 In reply to

A dej no dej, Hopcefizelj, pol ga bodo pa iz službe fyknili, pa bo postal proračunska postavka na SDS plačilni listi.ROTL!

• 08-29-2010 21:45 In reply to

On bi bil najboljša postavka brez podstavaka. Srs

• 08-29-2010 21:47 In reply to

Sicer mi je pa jasno, da se mu ne da tam nastavljati 20 let mlajšim FDVjevcem, ki ga namerno zayebavajo. Naj gre v penzijo, ali pa napiše kake memoare, s katerimi bi prav gotovo zaslužil nekaj Evrčkov.Tko je in nič drugač!

• 08-29-2010 21:50 In reply to

Najboljš tik pred državno zborskimi volitvami. Kot nek naptek volilcem denimo. Srs

• 08-29-2010 21:54 In reply to

Takrat bo verjetno bolj aktualna Patria.Srs

• 08-29-2010 22:06 In reply to

Lahko bi izdal navodila o uporabi Patrij. VryE

Stran 1 od 2 (12 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.