Ja, OK, sem naredil hudo veliko izjemo in ga s stisnjenimi zobmi šel prebrat.
Moja ocena se ni spremenila. Spet (še vedno!) je kretenski, aroganten, neprebavljiv in neberljiv! Res gnus nad gnusom!
Razlika je edino v tem, da je tokrat masturbiral čez politično opcijo, ki jo tudi mi šimfamo in se nam (vam) zato tokrat zdi bolj sprejemljiv.
Zdaj grem pa bruhat in doma zapovedat, da naslednje 2 meseca ne kupujejo sobotnega Dela. Tukaj namreč pri meni še urednik izgubi vse točke, ker sploh namenjajo stran taki gnojnici.
Nekoč je bil en fajn prispevek v pismih bralcev, kjer je nekdo potožil, da se mu zaradi Crkovića zagraužajo tudi strani zraven in je milo prosil urednika, če bi Ježove članke umaknil nekaj strani stran, saj bi jih rad še vedno bral, pa jih ne more. 
Sicer me je pa Sobotna priloga po dolgem času nekoliko prijetno presenetila, pa tudi neprijetno odbila.
Prijetno zato, ker po dolgem času spet vsebuje kar nekaj naravoslovno tehničnih člankov. Ok, Gopodarji podatkov ni čisto tehnični, ampak dovolj za moj okus. V davnih časih je bilo take vrste člankov dosti več. Zdaj pa večinoma samo FDV solata.
Neprijetno pa zato, ker zelo obširno v več člankih spet pogrevajo tole partizanstvo. Pa dosta bre više!!! A res ne bo prej konc, dokler murglčan ne bo šel drnija obiskat?
Skupna ocena torej: še vedno povprečno slabo.