Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Čakali smo poldrugo desetletje

Zadnje sporočilo 03-31-2011 17:33 by Mestn Pu. 16 odgovorov.
Stran 1 od 2 (17 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 02-09-2011 22:35

Čakali smo poldrugo desetletje

------------------------------

na Duke Nukem Forever !!!

http://www.wired.com/gamelife/2011/02/duke-nukem-forever-hands-on/

Oh yeah, baby !!! Spet smo leta 1996, kuuul, spet v srednji šoli, yesssss, počitnice, wuuuuhaaaa !!!

Za tiste, ki ne veste, o čem govorim: o najbolj trendovski 3D streljačini vseh časov: Duke Nukem 3D http://en.wikipedia.org/wiki/Duke_Nukem_3d

Nekatere stvari pač nikoli ne umrejo, nekatere igre se bodo prenašale iz generacije v generacijo Kewl

• 02-09-2011 22:56 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.440

Re: Čakali smo poldrugo desetletje

Ej generacija, jest nimam pojma kaj to je.  Kolk dober! App

• 02-09-2011 22:57 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

A volančič maš tud? Sam prašam, no. Dno

• 02-09-2011 23:09 In reply to

Silence:

Ej generacija, jest nimam pojma kaj to je.  Kolk dober! App

Ikzektli ! Horatio

• 02-09-2011 23:16 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

Sem ornk alergična na računalniške igrice. Če je pa to streljačina, sem pa nemilostna. VryE

• 02-09-2011 23:20 In reply to

Bodycount tega špila je cca 35 mrtvih.

Na vsako povprečno preigrano minuto. To je moja statistika iz leta 1997, če me spomnim ne vara.

• 02-10-2011 8:34 In reply to

Ivan Kramberger:

Bodycount tega špila je cca 35 mrtvih.

Na vsako povprečno preigrano minuto. To je moja statistika iz leta 1997, če me spomnim ne vara.

Eeek!  Saj jih še Stalin ni toliko ... Eeek! VryE

• 02-10-2011 9:25 In reply to

Stalin je svoje pobijal.

Duke Nukem je potamanil vesoljce, nezemljane in mutante. Tko da; no fear, he's a good guy !Me speak, you listen

• 02-10-2011 9:33 In reply to

Ivan Kramberger:

------------------------------

na Duke Nukem Forever !!!

http://www.wired.com/gamelife/2011/02/duke-nukem-forever-hands-on/

Oh yeah, baby !!! Spet smo leta 1996, kuuul, spet v srednji šoli, yesssss, počitnice, wuuuuhaaaa !!!

Za tiste, ki ne veste, o čem govorim: o najbolj trendovski 3D streljačini vseh časov: Duke Nukem 3D http://en.wikipedia.org/wiki/Duke_Nukem_3d

Nekatere stvari pač nikoli ne umrejo, nekatere igre se bodo prenašale iz generacije v generacijo Kewl

Jao, Jao, Jao. Očitno se ne spomneš vojne, ki je divjala med resnimi gamerji in Duke-Nukemaši.

Leta 1996 poleti je izbruhnila Quake, ki je postavila gaming world na glavo. Takrat smo lahko že prvič v zgodovini človeštva, in prek 28800 modema, igrali online. Ko sem se priklopil na nizozemski server XS4ALL, se mi zdi, sem instantno opazil, da je prihodnost gaminga v online igrah. Čisti magnet. Seveda sem po parih kratkih mesecih bil na 14. mestu v celi Evropi (na tistem strežniku). Bil sem seveda tudi najboljši Quake igralec v Sloveniji (ime je znano uredništvu, op.p.), postavil sem pa tudi prvi internet online strežnik v Sloveniji.App

Mislim, tale Duke Nukem izide 14 let kasneje in so zgleda končno zrihtali revščino z jet-packom na hrbtu.ROTL!

• 02-10-2011 9:50 In reply to

• BOBI
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-18-2007
    • FORT BONES
    • Objav 2.344

Jao NN, ti pa si za hece, ali pa resnično poznaš samo quake history HaE

Duke nukem je bila prva kvalitetna streljačina v fantastični 2D grafiki, ki se je igrala vedno in samo prvoosebno. Nikoli multiplayer in tudi nikoli ni bila narejena za multiplayer. Prvi Duke je izšel par let pred Quakem, v veliko lepši grafiki in krmarjenjem z miško. Quake je ob prvi svoji različici lahko samo sanjal o miški Wink . Razlika v igralnosti je bila takrat kot dan in noč med njima.

Stran 1 od 2 (17 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.