Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Povrgli so SP1 za Win 7

Zadnje sporočilo 03-12-2011 19:49 by Mestn Pu. 10 odgovorov.
Stran 1 od 2 (11 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 03-08-2011 9:52

Povrgli so SP1 za Win 7

Že včeraj se je začelo izjemno slavnostno, ko je mrcina PCjevska po sugestiji Velikega brata iz Redmonda kar naenkrat  samoincijativno hotela inštalirat SP1, čeprav vedno to možnost onemogočim, a jo Microsoft vedno bodro omogoči.

Prvo mi je OS malo sral klamfe in se razglasil za nelegalno kopijo, nato me je skurcal, da sem baraba, ker imam nelegalno kopijo in trkal na mojo vest in seveda je moja kopija OS povsem legalna.

Moral sem ga na silo ugasnit tako, da sem mu pobral baterijo, ker je za vsako ceno hotel naj ga pustim prižganega, da bo naštimal SP1.Človek nekako nima veselja z prižganim laptopom v roki lazit naokoli po opravkih, ampak tega v Redmondu ne vejo.

Tako sem mu nesrečni SP1 naložil danes in je mlel in mlel, crkaval, kolcal ene pol ure in zdaj sva spet prijatelja in ga pucam.Dno

Hvala Microsoftu za humoren in zabaven OS.

• 03-08-2011 10:00 In reply to

Re: Povrgli so SP1 za Win 7

Haha, kar popucaj! giggle Jaz pa nisem imel prav nobenih problemov na treh (3) svojih Windows 7 workstationih (2 sta Professiona, ena ima pa Ultimate edition).

• 03-08-2011 10:25 In reply to

Kaj, kuko?

A ni tale win7 najboljši OS, kar jih je kdaj bilo??? Kako to spet rabi neke SP???

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 03-08-2011 10:27 In reply to

Kakor smo obveščeni, gre za rollup vseh dosedanjih security patchev. Ne vem, če je sploh kaka druga očitna nadgradnja v delovanju. Windows 7 je superioren operacijski sistem za delovne postaje. (Za strežnike pa kakopak Windows Server 2008 R2).

• 03-08-2011 10:38 In reply to

Tu se ti je izgleda malo zatipkalo. Verjetno si mislil Ubuntu desktop in Ubuntu server (in za po vrhu še Ubuntu netbook). Profesor

• 03-08-2011 10:58 In reply to

Ni se mi zatipkalo. Jaz sem Microsoftaroš od glave do pete! App Kewl

• 03-08-2011 11:03 In reply to

Navadni Nimda:

Haha, kar popucaj! giggle Jaz pa nisem imel prav nobenih problemov na treh (3) svojih Windows 7 workstationih (2 sta Professiona, ena ima pa Ultimate edition).

Moj je pro edition corporate, doma imam XP in vedno izključim samodejno posodabljanje ob shutoffu, a ga vrag sam od sebe na obeh znova vključi.Smile 
  • 03-08-2011 11:07 In reply to

Navadni Nimda:

Kakor smo obveščeni, gre za rollup vseh dosedanjih security patchev. Ne vem, če je sploh kaka druga očitna nadgradnja v delovanju. Windows 7 je superioren operacijski sistem za delovne postaje. (Za strežnike pa kakopak Windows Server 2008 R2).

Hvala za rože. V cleanupu je SP1 ustvaril 300mb uninstallerjev, samo tako, za vsak slučaj, če bi hotel famozni SP1 znova odinštalirat, zraven pa so napisali, kot vedno, da te morajo te smeti nedotaknjene in seveda sem jih načevljal..VryE
  • 03-08-2011 11:09 In reply to

Temporary backup fajle od installacije Windows 7 SP 1 se popuca takole:

1. Greš v Command prompt kot Administrator
    2. Vtipkaš tole:
      dism /online /cleanup-image /spsuperseded

Popucalo bo ene 2 do 3 giga.

• 03-08-2011 11:11 In reply to

Mestn Pu:

Moj je pro edition corporate, doma imam XP in vedno izključim samodejno posodabljanje ob shutoffu, a ga vrag sam od sebe na obeh znova vključi.Smile 

Itak da se vključi. Windows vedno nekaj dela sam in po svoje in večino časa porabi za lastne muhe, ker so windows živi. To je virus! Profesor

Stran 1 od 2 (11 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.