Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Hišna pomočnica za Kekeza

Zadnje sporočilo 06-11-2011 0:56 by kekez. 14 odgovorov.
Stran 1 od 2 (15 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 03-31-2011 9:25

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.440

Hišna pomočnica za Kekeza

• 03-31-2011 10:59 In reply to

Re: Hišna pomočnica za Kekeza

Dokaz, da se s tehnologijo ukvarjajo večinoma moški. 2 Thumbs!

Ampak tisti kos softvera, ki naredi, da na koncu robot v steklenici premeša usedlino kvasa in jo mojstrsko dotoči, je pa res masterpis.

Očitno gre za prvovrstni weißbier dunkel mit hefe. Manjka samo, da bi bil vom fass. (kar bi zahtevalo drugačnega robota) Oh Yes! 2 Thumbs!

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 04-05-2011 11:19 In reply to

SMS:

"Hi honey - I'm just having my last beer. I'll be with you in 20mins.
    If I'm not back by then just read the sms again"

• 04-05-2011 11:56 In reply to

Me speak, you listen VryE

• 04-05-2011 14:17 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

kekez:

Dokaz, da se s tehnologijo ukvarjajo večinoma moški. 2 Thumbs!

Sevede, babe bi razvile kej koristnega in uporabnega, kot je npr. robotek, ki puca okna.App Oh Yes!
  • 04-05-2011 15:01 In reply to

Nam tega ni treba. Mi imamo babe za to! VryE VryE VryE ROTL!

Sem ravno razlagal v službi, kako imam jaz doma urejeno. Sodelavka je namreč pojamrala, da je pred dnevi pozabila domače ključe v službi in se je zato morala vračati ponje. Jaz pa sem se pohvalil, da imam doma vstop narejen na password. Pa so vsi začudeno gledali in me vprašali, kako imam to izvedeno. Jaz pa: "Preprosto, zaderem se, BABA ODPRI!" ROTL! giggle

• 04-05-2011 15:28 In reply to

Ahahaha! Ahahaha!

• 04-05-2011 15:48 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

Ziher tvoja madam ne bere Parkca, drugače ne bi bil tolk pogumen. VryE Tko je in nič drugač! Razigran veseljak

Nimdič ti se kr sladko smej, bova spisala predporočno pogodbo; okna bojo tvoja zadolžitev, košnja trave in obrezovanje sadnega drevja, pa moja. Mislim, dokazal si, da znaš okna piucati, drevja pa ziher ne znaš obrezovati in je torej taka delitev dela edino smotrno. App

Mau resnosti: jest sem se tud tolk fajn "poročila", da mi jih ni treba Razigran veseljak  (ampak velja samo za šajbe, okvirji so moji ROTL!). Nikol mi nau jasno kuko dedci okno dojamete zgolj kot šajba, mislim, a okvir ni del okna? Jojprejoj

• 04-05-2011 16:04 In reply to

Pri meni je obratno. Šipe ima moja, okvirje pa jaz. Šipe je treba pomivati, okvirje pa štrihati. kar je dokaj zamudno opravilo. Mi je še danes žal, da nisem vgradil plastike. V kleti sem jo, in tam dela ni. Srs

• 04-07-2011 9:56 In reply to

kekez:

Pri meni je obratno. Šipe ima moja, okvirje pa jaz. Šipe je treba pomivati, okvirje pa štrihati. kar je dokaj zamudno opravilo. Mi je še danes žal, da nisem vgradil plastike. V kleti sem jo, in tam dela ni. Srs

Za okvirje kupi 1L kanto laka na epoksi osnovi z UV zaščito in najbolj cheap lak na firnež osnovi. 5l kanta je v raznih Bauhausih poceni.

Prvo roko greš z cheap lakom, ki ga les "pije" kot pivnik. Počakaš par dni, da se fajn vpije(če vpija kot goba, ponoviš, dokler ne vpija več), potem greš z epoksi lakom in imaš mir zelo, zelo dolgo časa, ker epoksi prepreči izhlapevanje firnež zaščite, firnež pa les prepoji do te mere, da se praktično neha starat.Wink

Za pomivat okna prodajajo skoraj pol metra dolgo Leifheit gumasto metlico. Dve minuti in okno je kot novo.giggle

Šipo malce našpricaš s kakim Steelexom, vzameš večjo gobico in toplo vodo, ožameš gobico, obrišeš šipo svinjarije, nato greš z metlico, ostanek pa obrišeš z papirnato brisačo, tako, ki se ne mucka. App

Stran 1 od 2 (15 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.