Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Razsipna država Prehranska opozorila Radovan Žerjav Vinko Gorenak
Minister Turk elegantno frcnil Lukšiča po nosu Evolucija ponudbe pri trgovcih in inšpektorjih
Predstavitev pred odborom za gospodarstvo Predstavitev pred odborom za notranje zadeve

Hyde-Park.si

Trdo delo
Odrekanje
Preživetje v 2012

Plezalski slovarček

Zadnje sporočilo 06-10-2011 11:07 by Silence. 11 odgovorov.
Stran 1 od 2 (12 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 06-02-2011 16:05

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 11.377

Plezalski slovarček

Planinski vestnik je izdal Plezalski slovar - svaka jim čast. 2 Thumbs! Me speak, you listen Tole bo zdej nujno čtivo za Ivančka. giggle Search bo kr koristen - če še za kaj ne boš vedel kaj je, ker niso samo lepi izrazi notri, kot je "zatič", ampak je dodanih še kupica besed, ki se jih nuca za isto zadevo.

Slovar iz ANG v SLO.  

Evo ga: http://hyde-park.si/files/storage/324/94979/plezalskislovarcek.pdf

Tkole, da se lohka normalno debatira, če je o čem za debatirati. Smile  

• 06-02-2011 16:07 In reply to

Re: Plezalski slovarček

Yes, super !!!!

Torej....

Jebica smo razjasnili, kaj je.

Zakaj se ne reče raje jebačina ?

• 06-02-2011 16:31 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.377

"Jebica", "jeba", "džeba"  je čist nazorno. Kewl

• 06-02-2011 16:39 In reply to

Dej zacahn, bi morebiti dali kam, da bo bolj vidno. Morebiti kak krajši opis, v smislu reklamnega texta.Kewl

• 06-02-2011 17:00 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.377

Dodano. Ej, a teb link stalno lepo dela? Men odpre ali pa ne. A nej res popravim ime fajla in naložim na novo? Dno

• 06-02-2011 17:03 In reply to

Probi! Razigran veseljak 2 Thumbs!

Zdej moraš pa še predlagati, kam naj damo slikco unega slovarja, da se bo kliknilo in te sem pripeljalo!

• 06-02-2011 17:13 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.377

Sej  je OK sam tema, no. Smile  Glej, da mi Žabčka ne izbaciš zgori desno. Profesor

EDIT: Link popravljen. Unga starega fajla pa nam brisala, sej maš dost placa. ROTL! A sploh lohka popucam, če so tam komentarji? Dno

• 06-02-2011 17:38 In reply to

Mislim, da lahko vse skupaj pobrišeš, če klikneš Delete.Smile

• 06-02-2011 18:35 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.377

Bom pol enkrat, ko se mi preveč tega nabere. Ivanček sej te lohka zbrišem, a?  Dno

Pa da ti odgovorim na un komentar pod fajlom, Ivanček  - metuljčka (nož) kr obvladam - sej ni kej za obvladat, sej se samo zavrti, sam mau zamahneš z rokco. giggle  Res ga imam. Smile Samo je neuporaben, za v hribe je pretežek. Tko je in nič drugač! Pa tud lahki švicarski nož je veliko bolj praktičen, sej ma še maljon pripomočkov zraven. Še žagco, če je treba podkurt. Najbl me je pa od nekdaj zabaval zobotrebec. Kot da ni dost trsk naokoli - če si v naravi. ROTL! Če ga že nucaš. HaE
    Kdo je pa G.I. Jane pa nimam pojma. Srs

• 06-02-2011 20:31 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 11.377

Ko si glih objavu fotko na uvodnico - po lojtrci, ki je kakopak plapolala naokoli, smo plezali v osnovni šoli in enkrat je bilo pol treba skočiti dol izpod stropa telovadnice. Jest sem mela to plezarijo rada, samo tko, da se je bilo treba izpod stropa telovadnice skočiti dol, ene 20 m, to pa ne. Srs V mehko blazino sicer, samo una je mela pa tud komi ene 20 centi. A je to normalno, 12, 13 letne punce? Sej zdej tud ne bi skočila (takrat sem šla v bolnico z eno, ki se je poškodovala in mi ni bilo treba), sej nisem nora, ma to za v OŠ je pa res neodgovorno.

Eno leto kasneje, so postavili umetno steno v taisti telovadnici, naj bi imele babe pri telovadbi uro plezanja, nobena ni šla v steno, smo pa zato za kazen mogle laaufat v krogu unih 45 minut. ROTL! Smo ubrale polžji speed in čvekale na veliko, tko da je nekako zneslo. Un mladec je pa kr pihal zarad upora. Zdej, ko sem starejša, mi je smešno kolk nas ni znal krotiti, upori so bili na vsakem koraku. HaE Ne govorim u prazno, mam izkušnje z učenjem/krotenjem mladih.
Stran 1 od 2 (12 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.