Nisem vedel v kateri forumski sklop dati tole reševanje tujega življenja, zato je tukaj.
Gre za severnoameriškega jelena (ameriško: Elk) z imenom Shooter, ki je v svojem živalskem vrtu rešil utapljajočega svizca tako, da ga je z usti zagrabil in potegnil iz vode. Mali skorjašek je nato zbegano, a zadovoljno gledal neki cajta, nato pa zginil v grmovju. Tudi pazniki so bili zbegani, a že cel cajt v grmovju, odkoder so opazovali tole epizodo. Pohvale junaku Shooterju.
Evo link:http://www.dailymail.co.uk/news/article-2009820/Elk-safety-Zoo-keepers-stunned-moose-rescues-drowning-marmot-watery-death.html
Slika je last DailyMail.co.uk
Ti bom jaz dal hrčka. Marmot je svizec, ti so večji in bolj neumni od nas. Svizci so tisti, ki med delovnim časom za tekočim trakom kot nekvalificirana delovna sila zavijajo čokolade in v Punxsutawney, PA napovedujejo pomlad.
Marmozetke pa so opice.
Nimda fail
Space Hamster: Ti bom jaz dal hrčka. Marmot je svizec, ti so večji in bolj neumni od nas. Svizci so tisti, ki med delovnim časom za tekočim trakom kot nekvalificirana delovna sila zavijajo čokolade in v Punxsutawney, PA napovedujejo pomlad. Marmozetke pa so opice.
BOBI: Nimda fail
Silence:Pa ne huduj se Hrček, pač kljub vsej kilometrini po Trupeju, ni še uspel svizca vidt. Očitno tud, če bi ga, bi mislu, da je hrček. Khm, Nimda, a si mogoče na Trupeju kakega hrčka vidu?
Mislim, da so na Daily Mail fino zašli z razlago. Če meni v krigli piva plava muha, jo tudi dam ven.
Space Hamster: Mislim, da so na Daily Mail fino zašli z razlago. Če meni v krigli piva plava muha, jo tudi dam ven.
Jaz pa ne, ampak hočem drugo pivo.
Navadni Nimda:Kako pa naj jih vidim, če jih pa ni na spregled. Očitno se s severnimi jeleni igrajo...
Kako pa naj jih vidim, če jih pa ni na spregled. Očitno se s severnimi jeleni igrajo...
Aja, misliš da bomo tole peljali?
V naslednji rundi boš pa trdil, da svizci zavijajo čokolado.