Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Spam?

Zadnje sporočilo 07-06-2011 11:19 by Navadni Nimda. 9 odgovorov.
Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 07-05-2011 20:22

Telekomunikacije so očitno res čisto v riti s cenami. Telefonski pogovori so večji del že kar brezplačni, ostali pa imajo batagelne cene.
    Verjetno so že vsi doživeli razne klice s tržnimi raziskavami, telefonskimi prodajami ipd.

Zdaj je tole dobilo novo razsežnost. Nadlegovati so me začeli mednarodno. Klic iz Nemčije, št: 0049347164200

Kratka raziskava po netu je pokazala, da gre za Power Sales Service GmbH, hkrati pa naletiš tudi na forume uporabnikov (klicanih s te številke) s komentarji v stilu:

* Calls again and again, very nerving
    * yes the same with me, i hate it, -5 times a day!!!!

Še kdo doživlja telefonski spam?
    Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 07-05-2011 20:24 In reply to

Re: Spam?

Haha, noro! 2 Thumbs! Jaz sem doma odpovedu fixno telefonijo, uporabljam le mobilca. Če kdo teži, ropotuljo ugasnem in pol je mir.App

• 07-05-2011 20:45 In reply to

Najlepše je, da te napadejo ekskluzivno v svoji šprahi, jaz pa, kr ni genau glih kt pu gurensk, sm bl aberveznik. giggle Keine Ahnung! VryE

• 07-05-2011 22:31 In reply to

Haha, pa so zapravili impulze za brezveze. HaE VryE

• 07-05-2011 23:24 In reply to

A impulzi še obstajajo? Tudi v IP svetu (voIP)?

Meni se zdi, da sem ravno prejel za 300 impulzov elektronske pošte. VryE

• 07-05-2011 23:39 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.440

Jest telefonske nikol ne vpišem, prec ko jo zahtevajo, nema me više (hočejo jo itak za to, da pol prodajajo). Email jim dam pa en lev, nej pošiljajo kolkr jim srce poželi itak unga nikoli ne gledam  Kewl

• 07-06-2011 0:07 In reply to

Jaz sem bil dolgo telefonski anonimnež. Potem pa je kar iznenada na moje veliko presenečenje T-2 začel naročnike vpisovati v Telekomov imenik. Pa se nisem pomujal, da bi me odstranili. (Telekom to celo dodatno zaračuna.) Mobilnih telefonov pa na zahtevo nimam nikjer vpisanih.

• 07-06-2011 9:15 In reply to

Pri T2 lahko tisto objavljanje v telefonskem imeniku kadarkoli izklopiš prek Servisnih strani. Vsaj včasih je bilo tako. Sedaj ne vem, ker nimam več fixne, kot rečeno.

• 07-06-2011 10:27 In reply to

Pojma nimam s katerim geslom se pride na te servisne strani. Dno
    (pa se mi nikoli ni ljubilo pretirano tega ugotavljati - beri klicati: uporabniško pomoč)

• 07-06-2011 11:19 In reply to

Pol jim pošlji dopis: en stavek, da ne želiš biti v imeniku. Poveš svoje naslovniške podatke, sprintaš in ročno podpišeš. Nato skeniraš in pošlješ kot atačment emailu. Majo, da upoštevajo!

Stran 1 od 1 (10 vrstic)
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.