Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Forenzični detektivi - iskanje medvedov na Grajšci

Zadnje sporočilo 10-04-2011 13:51 by Navadni Nimda. 15 odgovorov.
Stran 1 od 2 (16 vrstic) 1 2 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 10-04-2011 12:38

Forenzični detektivi - iskanje medvedov na Grajšci

3.10.2011 - Srednji vrh - Grajšca

V vlogi forenzičnih detektivov smo šli iskati medvedje sledi v smeri Grajšce.  Opisi iskanja so pod fotografskim dokaznim materialom.

Na sliki: tole je pri stičišču potoka ob koncu gozdne poti. Pot rata bolj strma, občasno je tudi cik-cakasta. Tule medvedov nismo najdli.

• 10-04-2011 12:40 In reply to

Napajališče na Grajšci

Na sliki: tule smo se nažlampali čudovite izvirske vode in si napolnili čutare. Po odtisih sodeč, je podobno pred nami naredilo precej drugih živali. Medvedjih sledi nismo opazili, saj nas je bilo že tule pošteno strah.HaE

• 10-04-2011 12:43 In reply to

Dokazni material

Na sliki: posmrtni ostanki ovce. Lepo se vidi, da je nekdo odnesel prvi nogi ter zadnjo levo taco. Ostalo je le okostje, oglodano do konca. Kakor sem razumel enega od kmetov iz Srednjega vrha, medved ovc sploh v glavnem ne pojé, ampak jih samo oklofta in ubije. Tole mi ni jasno niti malo!

• 10-04-2011 12:45 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.440

Re: Napajališče na Grajšci

Navadni Nimda:

Na sliki: tule smo se nažlampali čudovite izvirske vode in si napolnili čutare. Po odtisih sodeč, je podobno pred nami naredilo precej drugih živali. Medvedjih sledi nismo opazili, saj nas je bilo že tule pošteno strah.HaE

ROFL. Tole si upal piti, tekočo Triglavsko Bistrico pa ne.  Histerija Histerija Histerija Jest se tega niti pipnla ne bi. ROTL!
  • 10-04-2011 12:46 In reply to

Medvedi v hosti

Na sliki: tule je dolina med Maloškim vrhom, Kresiščem in še eno planino, katere imena ne vem. Precej senčna lega je, zato ni čudno, da imajo tule medvedje svojo veselico. Če so nas dol iz hoste gledali, je to lepo od njih, saj mi njih nismo niti videli, niti slišali.

• 10-04-2011 12:47 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

Re: Dokazni material

Navadni Nimda:

Na sliki: posmrtni ostanki ovce. Lepo se vidi, da je nekdo odnesel prvi nogi ter zadnjo levo taco. Ostalo je le okostje, oglodano do konca. Kakor sem razumel enega od kmetov iz Srednjega vrha, medved ovc sploh v glavnem ne pojé, ampak jih samo oklofta in ubije. Tole mi ni jasno niti malo!

O lej jih, dinozavre - Kekec v avatarju press. Kewl
  • 10-04-2011 12:47 In reply to

Mau romantike

Na sliki: martuljške Alpe, tik ob koncu poti dol z Grajšce. Tule je tak mir, da se ga ne da niti opisati. Mogoče takole: če bi posnel s kamero, ne bi bilo slišati popolnoma nič.Me speak, you listen

• 10-04-2011 12:49 In reply to

Silence:
    ROFL. Tole si upal piti, tekočo Triglavsko bistrico pa ne.  Histerija Histerija Histerija Jest se tega niti pipnla ne bi. ROTL!
    Ja, pa a niste zadnič rekli, da je gorska vodica izvrstna za piti in nepogrešljiva za zdravje?! Haaa?!
    (Mau se hecam, sej tole ni za pit. Krave se not napajajo v glavnem. Pa medvedi...)

• 10-04-2011 12:49 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

Re: Mau romantike

Temu se pa kamot reče romantika. App

• 10-04-2011 12:52 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Objav 12.440

Navadni Nimda:

Silence:
    ROFL. Tole si upal piti, tekočo Triglavsko bistrico pa ne.  Histerija Histerija Histerija Jest se tega niti pipnla ne bi. ROTL!
    Ja, pa a niste zadnič rekli, da je gorska vodica izvrstna za piti in nepoglrešljiva za zdravje?! Haaa?!
    (Mau se hecam, sej tole ni za pit. Krave se not napajajo v glavnem. Pa medvedi...)

Sevede je, samo to ne velja za mlake. ROTL! A si kako žabco vidu? Da vidimo

Pa dej si pejt naslednjič Babo šči natankati. 2 Thumbs!

Stran 1 od 2 (16 vrstic) 1 2 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.