Kaj te spet muci? Za razliko od pipistrel-USA tamkajsnji mediji ne pozabijo omeniti, da gre za SLOVENSKEGA filozofa (ok, zraven navrzejo se "disident", "elvis" in podobno dekoracijo). Zdej a se z njim strinjas a li ne, ni tolk vazno. Tud avsenikov cigumigu (razen parih castnih izjem) je bil zlocin porti usesom, ampak se je vseeno dob slisal, da cela vesoljna nemcija poskakuje na nase oberkrajnerje (in tud ne pozabjo povedat, od kod so). Mimogrede, a mas na lagreju kakega drugega filozofa, ki ib uspel spilat pop zvezdo tko kot on? Ne? Pol ga pa pusti naj uziva. Saj te ne grize in tud sramote ti ne dela.
Glede odnosa do amerike bi pa rekel: quid por quo. Ce na ameriski strani obstaja zavest, da je treba za cist vsak drek celemu svetu solit pamet in srat naokol, ter bombandirat po prevzetih medijih "kad srbin (ups,amer) tuguje, ima svi da tuguju, kad se srbin (amer) raduje, ima svi da se raduju" - pol majo tud naslovljeni domorodci pravico odgovorit, da je njihovo kakanje nevzgojeno. Jaz sem imel tle ob gledanju tv veckrat obsutek, da smo 51ta drzava .. potem sem pa zadnjic v sloveniji spoznal (ob gledanju pop tvja)l, da smo mi proti sloveniji sovjetska republika :)
Matr te ta jobs muci .. in sploh ne stekas, v cem je fora. Ne gre za vrhunsko tehnologijo, pac pa za celostni izdelek. Se spomnis debate o t-34 vs. panther? Tehnolosko je panther itak stoletej pred t34, ampak produkt vkljucuje tudi dostopnost/prilagojenost/podporo/uporabnisko izkusnjo itd ... Tehnolosko je apple vedno bil in vedno bo tazadn cafur v primerjavi z velikim modrim. Ko so appleovci razbijali glavo zaradi iphone4 death gripa, so na ibm-ovem dunajskem institutu veselo teleportiral elektrone gor in dol po procesorju. Pa noben hipster za ibm ne bo reku da je kul.
(kje si pa ti tle not jankovica najdu, pa samo nebo zna...)