Že dolgo ni bilo tako lepe vidljivosti v hribih, kot ta vikend.
Na eno stran se mi je zdelo zdelo da mi tam nekje v sredini Silence maha:
Na drugo stran se je kazalo morje:
Vmes pa cela veriga od Vogla, Krna do Rombona in Mangarta:
Pa sej ne morem verjeti! Sicer je bilo spektakularno dobro videti tudi Kamniške Alpe (iz Dravelj), ampak tole je pa še za cel razred boljše. Me prav zanima, če bo tako čisto ozračje vztrajalo še jutri, 18.10.2011 Z mau sreče bi šel še na Trupeja pogledati. Ne vem sicer še po kateri poti (štart bo iz Srednjega Vrha), ampak vidim, da ni pretirano zasneženo, torej ne bo treba opletati z derezami.
arc: Že dolgo ni bilo tako lepe vidljivosti v hribih, kot ta vikend. Na eno stran se mi je zdelo zdelo da mi tam nekje v sredini Silence maha:
Anede kolk je bil magic vikend! To si bil u soboto, nede?!! Dons je bilo isto; spucano u nulo. Ts, če bi vedla, da si bil bi pomahala nazaj, jest sem pa pogledala proti *Dvoglavu" in pomahala Nimdi. Un pa nekje za računalom, jaunjega.
Navadni Nimda: Pa sej ne morem verjeti! Sicer je bilo spektakularno dobro videti tudi Kamniške Alpe (iz Dravelj), ampak tole je pa še za cel razred boljše. Me prav zanima, če bo tako čisto ozračje vztrajalo še jutri, 18.10.2011 Z mau sreče bi šel še na Trupeja pogledati. Ne vem sicer še po kateri poti (štart bo iz Srednjega Vrha), ampak vidim, da ni pretirano zasneženo, torej ne bo treba opletati z derezami.
V četrtek bo pa sneg, sneg, sneg, sneg, sneg
(jaz pa službeno na morju )
Samo letos se bo res uresničlo uno tvoje, nobenga vmesnega obdobja! Poletje - zima.
Sicer se pa pejt sankat kam drgam, ni še cajt za sneg!!
EDIT: Aja, na morju boš. Pač deskaj (recimo do 25.12. )
Navadni Nimda: Pa sej ne morem verjeti! Sicer je bilo spektakularno dobro videti tudi Kamniške Alpe (iz Dravelj), ampak tole je pa še za cel razred boljše.
Pa sej ne morem verjeti! Sicer je bilo spektakularno dobro videti tudi Kamniške Alpe (iz Dravelj), ampak tole je pa še za cel razred boljše.
Ja, tudi Kamniške se je vidlo:
Nimda, naslov na prvi strani je pa treba popravit: ni iz Vogla, ampak iz Rodice.
Silence:EDIT: Aja, na morju boš. Pač deskaj (recimo do 25.12. )
Ja no, naslednji teden pa v Španijo, kjer je trenutno še 30 stopinj
Pri meni bodo letošnji letni časi res čisto zmešani.
arc: Navadni Nimda: Pa sej ne morem verjeti! Sicer je bilo spektakularno dobro videti tudi Kamniške Alpe (iz Dravelj), ampak tole je pa še za cel razred boljše. Ja, tudi Kamniške se je vidlo: