Problem z G-mailom. Imam več računov oz. poštnih naslovov. Nekaj za poslovne in enega za osebne potrebe. Na enem se mi pojavlja težava. Črke Š in Ž se mi izpisujejo z drugačnimi znaki. Npr. žoga in šola se izpišeta v tej obliki; ľoga, ąola,. Težava se pojavlja zgolj pri enem računu. Ne glede na to, ali sem jaz iz drugeg računa nanj poslal pošto, ali katera druga oseba iz svojega računa. Če pa pošto pošiljam med ostalimi mojimi računi pa te težave ni. Mi lahko svetujete oz. poveste kaj naj bi to bilo oz. v čem je težava?
Jaz sem pa misnla, da imaš za vsako ljubico po enga.
Pejt v splošne nastavitve in nastavi na UTF-8 (Use Unicode (UTF-8) encoding for outgoing messages).
Hvala srce. Nikol pozabil. Cmok, cmok, cmok!
A da bi ti mene lohka pozabu? Ne, to pa žal ni več mogoče. Čeprav morem poudart, da me mirno še kej skyurcaš, tole konstantno cmokanje ni glih moj stil.
No sej jest te lohk tud dol dahnem a ne. Sam pol bo pa problem, k ti bo zapasal. Konstantno.
Silence:Jaz sem pa misnla, da imaš za vsako ljubico po enga. Pejt v splošne nastavitve in nastavi na UTF-8 (Use Unicode (UTF-8) encoding for outgoing messages).
Enkrat da ni leče omenila...
Mowgli: Silence: Jaz sem pa misnla, da imaš za vsako ljubico po enga. Pejt v splošne nastavitve in nastavi na UTF-8 (Use Unicode (UTF-8) encoding for outgoing messages). Enkrat da ni leče omenila...
Silence: Jaz sem pa misnla, da imaš za vsako ljubico po enga. Pejt v splošne nastavitve in nastavi na UTF-8 (Use Unicode (UTF-8) encoding for outgoing messages).