Sem moral tole dvakrat pogledati, ker se takole na prvi pogled zdi, kot da imajo prostato ponavadi moški, ne pa ženske. Ženske pa jemljejo kontracepcijske pilule, da ne zanosijo, pa zato, ker je to "in". Tule imamo eno obširno študijo, ki pravi točno to. Kaj narediti? Uporabljati olagume poleg pilule?
Evo link (in English):http://www.sciencedaily.com/releases/2011/11/111114221021.htm
Ker je to "in"? Sej nisi resen. Jest te svinjarije ne jemljem od 24 leta dalje. torej 9 let.
Če nas pa ližete (al kuko čem se izraziti) tam spodi, mate pa povečane možnosti, da fašete raka na grlu. Bom najdla link ... pa prlimam.
Silence: Če nas pa ližete (al kuko čem se izraziti) tam spodi, mate pa povečane možnosti, da fašete raka na grlu. Bom najdla link ... pa prlimam.
Silence:Če nas pa ližete (al kuko čem se izraziti) tam spodi, mate pa povečane možnosti, da fašete raka na grlu. Bom najdla link ... pa prlimam.
Samo mau no, prlimam link asap.
Ali torej avtorji predlagajo uporabo dveh hkratnih olagum za vsako seanso?
Nimda, ne palamudi - sem rekla, ko se nam posvetite, ne me vam.
Jerry, da ne bi slučajno!
Heh, una ta spodnja je za tole iz uvodnega članka. (Odnosno ta zgornja, odvisno od tega, kako je pač človek ravno takrat obrnjen.)
LOL! Pa ni res, me vas lohka, vi nas naj ne bi smel.