kekez:Pred dnevi mi je doma crknil pomivalni stroj. Imel sem Gorenje, made in Germany.
Danes sem kupil drugega. Spet Gorenje, made in Italy
Kupujmo domače, kupujmo Gorenje
Imel sem Candy, Made in Italy in je hudič non stop razpadal, da sem ga komaj skup šraufal, kvaril se pa ni, dokler ni, nikoli pokvarjen, preprosto padel narazen.
Potem sem vbodel Whirlpoola, Philips, made kwa vem kje, ta pa je narejen domiselno in kvalitetno, ne razpada, se ne kvari in sem mu zadnjič, prvič po 3letih druženja moral popucati sprinklerje, ker so se jim šobe zabile z raznimi peškami(zaprt sistem kroženja vode to povzroči).
Sprinklerji grejo dol ko lego kocke, mašinca ima tudi nenavaden centrifugalen filter kamor šiba maščobo, pa sem spucal še tega, minutka za montažo in je že laufal.
Zanimivo, da tudi Candy pralec razpada od novega, samo tega preprosto prevrnem na bok in ga usposobim 1-2-3, tako sem že zdrilan.
Največji humorist pa je Electrolux sušilni kondenzacijski.
Že leta vsaj 2x letno mrkne iz čisto prozaičnega vzroka. Od vseh kabl čevljev v njem, samo dva ekspresno korodirata in ko mu podrem zgornjo plato in ju našpricam z cr mo sprayem, laufa veselo naprej.