Bliža se moj rojstni dan, a že veš kaj mi boš kupu? Upam, da ne barvic in risalni blok, da si bom hiško narisala. Jest bi kej večjega, naj ima vsaj 120 kvm. Če bo v švedskem stilu bo pa sploh šmek. Samo idejco sem ti dala, no.
Silence:Bliža se moj rojstni dan, a že veš kaj mi boš kupu? Upam, da ne barvic in risalni blok, da si bom hiško narisala. Jest bi kej večjega, naj ima vsaj 120 kvm. Če bo v švedskem stilu bo pa sploh šmek. Samo idejco sem ti dala, no.
11.8.1978 je bila rojena ena velika lažnivka.
Pokuljči. Dej vsaj mau pomisl no, če mi hoče hiško servirat, bo 11.8. takorečeno jutri.
Ej, a kolk mam številko noge tud veš? Ti mi lohka recimo nove gojzarčke nabaviš.
Ti sam neki beračiš po forumu.
Yebat ga, če je pa kriza.
Sem kar nekaj alergičen na fehtlerje. Danes sem bil v LJ in ne vpraši kolk mladih in močnih pobov ni melo drobiža za sendvič.
Men je bl všeč, če se kupi cajtng od klošarjev. So vsaj neki naredl, ane.
Ko sem bila še u Močvari redno, so fehtali za dnar za avtobus. Pol pa smrkovca čez 10 min vidiš ko pršiba v Rock caffee in is naroči pir.
Najbolj me je razkuril tazadnji fehtler, ki se je postavil poleg avtomata za plačevanje parkirnine v avtohiši. Tam se folk ni mogel nafulit, da nima drobiža. Jaz sem ga samo grdo pogledal in je stopil korak nazaj. Zaradi mene naj fehta tako, da se nekam postavi s klobukom in moli. Ne prenesem pa, če rine v mene.
zokipoki: Sem kar nekaj alergičen na fehtlerje. Danes sem bil v LJ in ne vpraši kolk mladih in močnih pobov ni melo drobiža za sendvič.