Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Janševi orenk zastavili pri organiziranju vlade

Zadnje sporočilo 01-23-2012 23:05 by Slowhand. 22 odgovorov.
Stran 1 od 3 (23 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 01-22-2012 9:34

Janševi orenk zastavili pri organiziranju vlade

Janševa pet-strankarska koalicija je že pri kadrovskih vprašanjih. Pojavljajo se ugibanja, da Ehrjavec kljub vsemu ne bi bil zunanji ministeh. To je zelo dobro, ker jaz tega socialkota NE prenašam. Naj bo predsednik parlamenta, nimam nič proti. Zunanji je pa lahko Rupel - jaz v letih 2004-08 nisem imel z njegovim delovanjem nekih problemov. Virant bo šef za javno upravo (in pravosodje), kar je naravno.

Če bo šlo s tem tempom naprej, bodo do sobote, ko bo Janša uradno izvoljen za mandatarja za sestavo vlade, imeli pod streho tudi že kadrovska vprašanja, kar bi proces sestave vlade neznansko pospešilo, to je dobro. Dodatno bodo Janševi delali na strategiji dokapitalizacije NLB, prodaje odvečnih stanovanj, nacionalizacije Mercatorja, nujnega reševanja Zvona 1, pa verjetno je še na desetine takih nujnih projektov.

Evo link:
    http://www.finance.si/337721/Desnosredinske-stranke-danes-še-o-kadrovski-zasedbi-ministrstev

• 01-22-2012 10:42 In reply to

Re: Janševi orenk zastavili pri organiziranju vlade

Tudi jaz si na mestu ausminstra ne želim Ehjavca. Najbolje bi bilo, da bi postal šef parlamenta. Ne vem pa zakaj se tko otepajo Ljudmile? Ženska se mi zdi povsem primerna za zunanjo ministrico. Če česa ne zna se bo ša še naučila. Pa tudi njeni tranki bi dvignili rating. Poleg pa bi ji dal še skrb za Slovence po svetu. Zakaj bi imeli zanje minsitra oz. ministrico brez listnice? Samo dodaten strošek je.

• 01-22-2012 10:51 In reply to

Ne hvali dneva pred večerom.

• 01-22-2012 11:18 In reply to

Citymamba:

Tudi jaz si na mestu ausminstra ne želim Ehjavca. Najbolje bi bilo, da bi postal šef parlamenta. Ne vem pa zakaj se tko otepajo Ljudmile? Ženska se mi zdi povsem primerna za zunanjo ministrico. Če česa ne zna se bo ša še naučila. Pa tudi njeni tranki bi dvignili rating. Poleg pa bi ji dal še skrb za Slovence po svetu. Zakaj bi imeli zanje minsitra oz. ministrico brez listnice? Samo dodaten strošek je.

Ne! Tko je in nič drugač!

Rupel bo v redu.

• 01-22-2012 11:18 In reply to

zokipoki:

Ne hvali dneva pred večerom.

Nočem, da nam forum zaprejo.Wink
  • 01-22-2012 15:12 In reply to

Navadni Nimda:

Citymamba:

Ne! Tko je in nič drugač!

Rupel bo v redu.

Razumem tovariš Nimda! Se bom kar sam kaznoval, ker sem kršil partijsko diciplino.
  • 01-22-2012 15:41 In reply to

Ajde, pa ne spet Rupsi. Srs

On je beda! Vem iz ... khm zelo osebnih krogov.

Če že nisi dober zgled, bodi vsaj grozno opozorilo!
  • 01-22-2012 16:10 In reply to

stolčki potalani,zdej pa na jebanje giggle

Hec mora bit !
    Življenje je škodljivo - vodi v smrt..
  • 01-22-2012 16:11 In reply to

kekez:

Ajde, pa ne spet Rupsi. Srs

On je beda! Vem iz ... khm zelo osebnih krogov.

Poslati ga za ambasadorja v Vienno, pa bo mir in splošno zadovoljstvo. App

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 01-22-2012 18:46 In reply to

Če bo hotel  J. J. kolikor toliko uspešno veslati med Scilo postkomunističnih bremzarjev in Karibdo gospodarske krize, mu tile dobrohotni nasveti Uroša Urbasa ne bodo škodili, ampak mu utegnejo zelo koristiti. Pa ne le njemu, ampak predvsem državi ter državljankam in državljanom.

http://www.finance.si/337738/Jan%C5%A1evi-bratranci/rss

2 Thumbs!  

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
Stran 1 od 3 (23 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.