Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Uradno: JJ koalicija je podpisala koalicijsko pogodbo; nacionalkota jutri

Zadnje sporočilo 01-28-2012 20:58 by Citymamba. 89 odgovorov.
Stran 1 od 9 (90 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 01-25-2012 12:20

Uradno: JJ koalicija je podpisala koalicijsko pogodbo; nacionalkota jutri

Pravkar je v uredništvo prišla uradna novica, da je JJ koalicija tudi formalno podpisala koalicijsko pogodbo. Ker Turek Janše NE bo imenoval za mandatarja, češ da je v kriminalističnem postopku, bo Janšo v soboto za kandidata imenovalo vsaj 10 poslancev, kakor veleva ustava, nato pa bo zanj glasovalo predvidoma vseh 50 članov parlamentarnih strank, ki so ga podprle, dodatno pa bo dobil še oba poslanca Nacionalkotov.

Mungotove slike "Ave, Imperator" pa ne bomo objavili do sobotnega imenovanja. Slovesno bo! Me speak, you listen

Evo link:
    http://www.finance.si/338217/Koalicijska-pogodba-je-podpisana

• 01-25-2012 12:25 In reply to

Re: Uradno: JJ koalicija je podpisala koalicijsko pogodbo; nacionalkota jutri

Dodatno: jutri bo podpisan tudi dogovor z obema Nacionalkotoma, torej je zagotovljen že tudi 51. in 52. glas.Tko je in nič drugač!

• 01-25-2012 12:50 In reply to

Zakaj pa koalicijske stranke ne povejo naglas:

"tega komunajzerskega predsednika Turka pa mi ne priznavamo, ker je vpleten v bombni napad v avstrijskem Velikovcu leta 1979"

• 01-25-2012 12:54 In reply to

Zanimiv komentar enega iz foruma Financ:
    "Jaz se bom vzdržal čestitk do sobote, ko se bom nazaj držal pri pitju šampanjca." Kewl

• 01-25-2012 13:00 In reply to

Navadni Nimda:

Zanimiv komentar enega iz foruma Financ:
    "Jaz se bom vzdržal čestitk do sobote, ko se bom nazaj držal pri pitju šampanjca." Kewl

A to je mišljeno sarkastično ? Kaj je hotel povedati ? da ne bo tako vesel ?

Ja to je res, nova vlada ne prinaša nič lepega (vsaj kratkoročno - in tako je tudi prav). Država je prezadolžena, javna uprava prerazbohotena., birokracija totalna. Je pa to edini način, da se skopljemo iz tega dreka, v katerega so nas potunkali levakarji v zadnjih 3 letih.

• 01-25-2012 13:01 In reply to

A ti ne veš kaj pomeni, ko se nekdo "nazaj drži pri pijači"? Anedepajade?

• 01-25-2012 13:05 In reply to

ja vem, kaj to pomeni.

sam pravim, da mi tisti komentar ni ne smešen ne nič.

• 01-25-2012 13:10 In reply to

Se strinjam, nič smešnega ni v tem, da se nazdravlja vladi. Vsi svobodimisleci bi morali biti apriori proti centrom moči, birokratskim strukturam, prisilnem prerazdeljevanju, lupetanju o sociali in podobnemu hokuspokusu. Zgleda, da so taki cajti.Srs

• 01-25-2012 13:39 In reply to

Do novembra letos, ko bod redne parlamentarne volitve, ta vlada tako ne bo mogla dosti narediti.
    Kaj bodo že zmogli, za več bo zmanjkalo časa.

Zato me zanima, kaj bo na volitvah jeseni 2012 in kam se bo prevesela volilna tehtnica.

Jaz bi npr. za utišanje upokojencev predlagal, da vsak mesec upokojenci ob izpisku iz ZPIZ-a dobijo napisan tudi podatek, koliko so v svoji delovni dobi vplačali za pokojnino in koliko so skupaj s to mesečno pokojnino že prejeli.
    Samo zato, da bi jim zavezal kljune, ki kvakajo po povečanju pokojnin.

Npr.
    Svetlana Makarovič:
    let delovne dobe:35
    število vplačil: 35x12 = 420
    skupna vplačana vsota: 420 mesecev x 150 € (revalorizirano) = 63.000 €
    V pokoju že 19 let in 5 mesecev = 233 mesecev
    skupno vsota izplačanega denarja: 233 mesecev x 950 € = 221.350 €

Razlika: vplačano - izplačano: 63.000 € - 221.350 € = -158.350 €

Sporočamo vam, da smo vam izplačali že za 158.350,00 € pokojnine več, kot ste vplačali.

In potem bi za nadaljevanje moraliziranja lahko napisali še, kolikšnemu številu ljudi bi morali odtegniti prispevek za ZPIZ ta mesec, da ima ona lahko svojo neupravičena penzijo.
    To bi penzioniste utišalo in ne bi nikoli več težili po povišicah.
    Povišicah pokojnin ? Zakaj ? A ste bili bolj produktivni ta mesec, ali kaj ?

• 01-25-2012 13:43 In reply to

Tole si pa neki spregledal - nobenih "rednih" volitev ne bo. To ni tako kot pri županskih volitvah. JJ bo sedaj polna 4 leta na oblasti.Profesor

Glede vplačanega v pokojninsko blagajno se popolnoma strinjam. To mora biti edino merilo, ne pa število let delovne dobe, starost, in podobnih ne-ekonomskih parametrov.

Stran 1 od 9 (90 vrstic) 1 2 3 4 5 Naprej > ... Konec »
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.