Prijava  |  Nov uporabnik   |   E-pošta
Travniška solata Talin, Estonija Maroko 2010/11 Nokia Lumia 900
Solatni krožnik
iz travniških
rastlin
Službeni obisk najmlajše članice Evrocone Puščavska avantura in uživancija Sedaj na voljo že za $100
pri AT&T (USA)

Hyde-Park.si

LEČA je uradna hrana tega foruma

Nagradna igra: "Kje so pa ostali trije?"

Zadnje sporočilo 01-30-2012 18:48 by Mestn Pu. 29 odgovorov.
Stran 1 od 3 (30 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Sort Posts: Nazaj Naprej
  • 01-29-2012 12:26

Nagradna igra: "Kje so pa ostali trije?"

Na sliki spodaj, ki jo je naredil Mungo, se lepo vidi kdo je šef. Vidi se tudi, kdo ima najpomembnejše mesto na šefovem oklepu. Nikjer se pa ne vidi Viranta, Erjavca in Novakarice.

Nagradno vprašanje: "Kam so se skrili, odnosno kje so pa ostali trije ?"

Na sliki zgoraj: člana JJ koalicije Janša in Erjavec. Kje so pa ostali trije?
    (Slika je courtesy Mungo.)

• 01-29-2012 12:45 In reply to

Re: Nagradna igra: "Kje so pa ostali trije?"

1. Žerjav je v bolnici, na bolniški. (Učinek zavedanja, da bo v teh težkih časih gospodarski minister.)

2. Virant je v bolnici, na bolniški. (Učinek neprevzema notranjega in pravosodnega ministrstva.)

3. Luda Mila je v bolnici, na bolniški. (Učinek Toninove izjave, da N.Si noče verouka v šole.)

• 01-29-2012 12:47 In reply to

• Silence
    • Top 10 Contributor
    • Pridružen/a dne 02-24-2007
    • Kmetica z 255 hektari leče u Radovni
    • Objav 12.440

ROFLMAO! ROFLMAO! ROFLMAO! Owned!

• 01-29-2012 12:57 In reply to

Uh, pozabil sem specificirati, da so vsi trije na urgentnem oddelku Klinike za Prebavne Motnje ... VryE

• 01-29-2012 13:08 In reply to

Vse našteto ne drži. Novakova kuha carsko kosilo, Žerjav striže ovce, Virant pa preračunava koliko sužnjev se cesarstvu še splača imeti oz. vzdrževati. Rado Pezdir pa zadet od RedBulla leži pod pozlačeno zofo in meglega pogleda zre v carjevo sliko momljajoč;"Pa kera je ta pička, da se me upa tako zviška gledati v oči?"

• 01-29-2012 13:19 In reply to

Citymamba:

Vse našteto ne drži. Novakova kuha carsko kosilo, Žerjav striže ovce, Virant pa preračunava koliko sužnjev se cesarstvu še splača imeti oz. vzdrževati. Rado Pezdir pa zadet od RedBulla leži pod pozlačeno zofo in meglega pogleda zre v carjevo sliko momljajoč;"Pa kera je ta pička, da se me upa tako zviška gledati v oči?"

2 Thumbs! Tako je! Me speak, you listen

"Izročilo Čebin oziroma temeljna načela čebinskega manifesta so ostala aktualna tudi danes. Mislim namreč, da smo soglasno ugotovili, da je čebinski manifest pomenil zakoličenje tiste poti KPS, ki je ostala v bistvu nespremenjena do danes."
    (dr. Dušan Nećak, slowenistanski zgodovinar)
  • 01-29-2012 13:30 In reply to

Citymamba:

ROFLMAO! ThmbR
  • 01-29-2012 15:14 In reply to

Whatmeworry:

Uh, pozabil sem specificirati, da so vsi trije na urgentnem oddelku Klinike za Prebavne Motnje ... VryE

Em, to bi moral biti pa Janša! VryE
  • 01-29-2012 16:15 In reply to

• Atena
    • Top 25 Contributor
    • Pridružen/a dne 07-10-2007
    • Objav 542

Whatmeworry:

In ti jim tam prinašaš in odnašaš   kahlice   , ker sami poti do ,  zaradi prevelike izgube telesne tekočine ne zmorejo.

Atene - rojstni kraj demokracije
    Αθήνα σταθερότητα demos, της δημοκρατίας

http://hyde-park.si/photos/tunizija-djerba/
  • 01-29-2012 20:16 In reply to

Zanimiva je tokratna popolna odsotnost ti.Bollywood "making Happy news" efekta, ki ga mediji šparajo za priložnosti ustoličenja "naših".VryE

2008 so se fotoreporterji in novinarji pretepali s kamerami in mendrali in odrivali drug drugega kot Indijci, da bi dobili posnetke sijočih KGB zmagovalcev in vajo so ponovili pri "sijaj, sijaj, sonćece Nasmejankotu-Zokiju".

Pred sedanjimi vladnimi akterji se prav nihče od njih ne preriva, očitno niso "materijal za artikel" za prodajo glamuroznosti..Anedepajade?

Preprosto jih ingnorirajo.

Kar ni slabo.

Izkušnje kažejo, da "najglamuroznejši" sploh niso vodili vlade, da jim je to početje dol viselo do te mere, da se je država "vodila sama".

KGB starlete so imele 100dni miru pred novinarji, kot je v navadi, da vlada zalaufa in tudi potem so imeli mir pred njimi poljubno dolgo.

Me zanima, koliko dni bodo ti Bollywood novinarji pustili pri miru aktualno vlado.VryE Smile

Stran 1 od 3 (30 vrstic) 1 2 3 Naprej >
Hyde-Park.si, vsa vsebina pridržana (c) 2007-2012. Ustanovljeno 18.2.2007 ob 18:00.