Terroristićni napad Đihadista v Orlandu odmeva po celem svetu, sprenevedanja bi bilo počasi lahko konec. To je bil najbolj množičen pokol v Ameriki od 9/11, mrtvih je vsaj 50. Oba so izvedli Islamistićni terroristi. Think about that. Medtem raste zlato, dolar šibi, nafta pada in Azija je končala v rdečem, kot kak preveč razposajen nagelj na Partijskem sestanku. EU je sedaj trenutno tudi precej rdeče barve, kot taisti nagelj na taistem sestanku pod točko "razno".

Ta teden bo pomemben tudi zato, ker bo 15. (sreda) končano 2-dnevno srečanje FOMC. Po mojih predstavah, tam do tighteninga NE bo prišlo, kar pomeni rahlo padanje dolarja v naslednji teden, ko bo 23.6. #brexit referendum. Če Britanci gredo ven, bi po nekaterih projekcijah trajalo vsaj 7 let, da bi se UK o vseh pomembnih vprašanjih "zdilala" z EU. V tem času pa bi Angleže zapustili vsaj Škoti, morebiti pa tudi Waležani. Zadnje dejanje bi bila potem združitev Severne Irske z matično Irsko, kar pa ni dogledno še vsaj naslednjih 200 let, leto gor, leto dol.

Danes sploh ni podatkov iz držav, razen ene par avkcij državnih obveznic, tako da sploh ne bomo utrujali s tabelo. Se bomo pa zato javljali iz parketa, če bo kaj zanimivega - ne le iz Wall Streeta, temveč tudi Main Streeta.


Na sliki: Venezuela? Ne, to je USA. Na tisoče prostovoljcev čaka v vrstah pred krvodajalskimi centri, da brezplačno darujejo kri za ranjence, po terrorističnem napadu poblaznelega Đihadista, ki se je zgodil dne 12.6.2016 v Orlandu, Florida. Kot vidimo, solidarnost pride iz srca, ne pa iz "pravice v ustavi", ali bolanih "idej" socialistićnih psychotov.