kekez
 
kekez Topic Starter
2020-10-11T19:14:02Z

Včeraj so imeli slovesnost ob 100 letnici koroškega plebiscita, ki je potekal v zelo spravnem duhu. Celo zvezni predsednik se je prebivalcem opravičil v slovenščini.

Danes ...

Danes so včerajšnji spomeniki pokracani s komunističnimi simboli in napisi "smrt fašizmu"

https://reporter.si/clanek/slovenija/skrajnezi-so-v-celovcu-oskrunili-spomenik-koroski-enotnosti-pomazali-so-ga-z-barvo-in-napisom-smrt-fasizmu-816906

Seveda smo tole novico iskali na TV v osrenjih informativnih oddajah. Ni je bilo! Saj ni bilo vpletenih (neo)nacistov ali (neo)fašistov. Ponavadi poročajo, ko zraste velika buča ali velika goba ali če pozimi sneži. Razgrajanje komunistične drhali pa ni novica. Očitno res nič novega.


Kar precej negativen tip.

(To je danes pozitivno.)

2020-10-11T20:04:37Z

Jaz sem "osrednje medije" že davno nehal brati & poslušati, ker so nagnusna trobila Zveze Komunistov Yugoslavije. To niso nobeni novinarji, ampak propagandistični kruljawci, ki piskajo po nareku. In samo po nareku. #koihjebe Censored

2020-10-12T06:46:45Z

To, da se je predsednik opravičil v slovenščini, me sploh ni ganilo. Poceni demagogija. Za tiste table so se Slovenci predolgo borili in pri tem izginjali, da bi se dalo tako enostavno verbalno opravičit. Za njih smo manj vreden narod, poceni delovna sila. Pahor pa je požegnal njihov genocid.

 


_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.