Navadni Nimda
 
Navadni Nimda Topic Starter
2021-02-12T07:09:30Z

Kot vemo, je restavracija SFRJ prva (in edina) točka dnevnega reda v možgančkih članov Zveze Komunistov Yugoslavije. Vse je podrejeno temu socialno-ljudožerskemu cilju. Če mu nekaj ni podrejeno, potem to ne obstaja. Če pa nekaj ne obstaja, si to zmislijo. Čista dialektika, ki uničuje Slovenijo, ter vsakega posameznika, ki je degradiran na nivo prisilnega plačevalca davkov. Torej sužnja, ki mora delati za te "svetle cilje", vse prihodke pa zmetati Komunistom za futranje njihovih "družbenih idej". Sux

2021-02-12T08:49:42Z
Zlatko se pač na svoj način upira desnuhom, ki bi nas radi popeljali v fašistično ureditev, kakršno smo videli nekoč v Italiji. V bistvu je za ta scenarij že kar nekaj stvari pripravljenih: pojavil se je duce, policija je pod kontrolo desnuhov, sodstvo obvladano, policijske enote (originalno karabinjeri) so se naučili pretepati ljudi, fašizem se je po strankarski liniji že kar vrasel v cca 18% prebivalstva, na ministrskih in nižjih položajih so nameščeni problematični pijanci, kriminalci in mamini sinčki, skratka vse gre v to smer. A jim ne bo uspelo, ker smo se v času Juge naučili, kaj je to svobodna misel in tako vzgojilu tudi svoje otroke, N'č bat!
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

kekez
 
kekez
2021-02-12T12:16:57Z

Kaj čmo! Zdaj so informativni dnevi fakultet za vpis. Tudi v Financah imajo en članek: Informativni dnevi: Koliko zaslužijo različni poklici.

Pa pri nas to sploh ni aktualna tema. Pri nas bi moral biti članek: Informativni dnevi: Koliko dobijo različni poklici.

Če bi ljudem dali, kolikor zaslužijo, bi jih pol umrlo od lakote. VryE


Popolnoma NEGATIVEN TIP. Ampak res ...